Onda prepara una ambiciosa programació per a conscienciar sobre igualtat entre xicotets i majors amb motiu del Dia de la Dona

La regidoria d’Igualtat organitza activitats gratuïtes dirigides a les dones i les seues famílies que s’allargaran durant tot l’any

Onda prepara una ambiciosa programació per a conscienciar sobre igualtat entre xicotets i majors amb motiu del Dia de la Dona
23/02/2020 -

L’Ajuntament d’Onda inaugura la programació amb motiu del Dia Internacional de la Dona, que se celebrarà el pròxim 8 de març, amb un taller d’autoprotecció i defensa personal, impartit per la Policia Local i dirigit exclusivament a dones majors de 25 anys, i una altra activitat d’Amigurumi, una tècnica japonesa que consisteix a teixir objectes xicotets. Aquest últim curs s’imparteix per l’Associació Multilabor i està dirigit a les dones i les seues famílies. Autoprotecció i Defensa Personal.

El taller d’Autoprotecció i Defensa Personal es realitzarà en el Pavelló Víctor Cabedo, els dies 2,4,9,11,16 i 18 de març, de 17.30 a 18.45 hores. Les interessades es podran inscriure a la Casa de la Cultura o a través del telèfon 964 60 28 58.

Amigurumi

Per part seua, el taller d’Amigurumi o de tècnica japonesa, es realitzarà a la Biblioteca infantil, els dies 2, 9, 16 i 23 de març, de 18.00 a 19.00 hores. Es podran inscriure a la Biblioteca Infantil.

‘Digitalitzades. Habilitats digitals per a la millora bàsiques i per a la millora de l’ocupació’

Des de la regidoria d’Igualtat promouen els tallers Digitalitzades que consisteixen en l’explicació de les habilitats digitals bàsiques, els dies 23,24 i 25 de març d’11 a 13.30 hores a la Sala d’informàtica de la Casa de la Cultura.

La inscripció a aquest taller es podrà fer de manera presencial en l’àrea d’igualtat de la Casa de la Cultura o bé telefonant al 964 60 28 58.
L’altre taller que s’ofereix és per a millorar la cerca de treball a través del maneig digital, s’impartirà els dies 6,7 i 8 d’abril, d’11 a 13.30 hores a la Sala d’informàtica de la Casa de la Cultura.

Tots dos tallers són un projecte impulsat per Fundació Cibervoluntarios, Fundació Dons i Google.org, dirigits a dones majors de 16 anys per als mesos de març i abril respectivament.

Cicle Compte-contes per a la Igualtat

A més, es comptarà amb un cicle de compte-contes per a “aconseguir fomentar la igualtat des de xicotets”, segons comenta Elena Albalat, regidor de Recursos Humans, Igualtat i Seguretat Ciutadana.

Entre els contes que oferiran estan “El Dragon Zog”, “Conte contat en igualtat”, “Peppa Pig va al dentista” i “Tarzana i l’elefanta Rosa”.

“Les dones tenim a les nostres mans l’obligació de triar el paper que volem jugar dins de la societat, i per a això necessitem el suport d’homes i dones”, ha posat l’accent Albalat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari