Onda promet que acabarà la legislatura amb deute 0

Onda promet que acabarà la legislatura amb deute 0
11/03/2020 -

El Ple ordinari del mes de març d’Onda ha donat compte aquest matí de la situació economicofinancera de l’Ajuntament. Així, l’equip de govern ha explicat que treballa per a acabar la legislatura amb deute 0 i que mantindrà la seua política de baixada d’impostos, amb una reducció de l’IBI del 15% en els pròxims anys.

Així mateix, el regidor d’Hisenda, Salvador Aguilella, també ha detallat que es va tancar l’exercici 2019 amb un superàvit de 685.183 euros i que “ja s’està treballant per revertir la situació amb la qual ens trobem al juny per a poder complir en aquest exercici amb la regla d’estabilitat pressupostària”.

Per part seua, l’alcaldessa, Carmina Ballester, ha declarat que “treballem per una gestió econòmica eficient amb la finalitat de destinar més recursos als ondenses, ser-los més útils i millorar els serveis municipals i la qualitat de vida dels ciutadans”.

Declaració institucional 8-M

Tal com es va anunciar i es va llegir en l’acte del 8 de març, en commemoració del dia internacional de la dona, els tres grups polítics han aprovat una declaració institucional amb la qual es comprometen a promoure polítiques i accions que fomenten la igualtat real entre homes i dones.

Carrer Monte Carmelo

D’altra banda, el Ple ha aprovat per unanimitat la nova denominació del carrer que uneix l’Avinguda Montendre i la plaça Zayan, que passarà a dir-se, a petició dels pares carmelites, carrer Monte Carmelo.

Pacte sobre el clima i l’energia

Finalment, la corporació municipal també ha donat llum verda a la renovació de l’adhesió al Pacte d’alcaldes sobre el clima i l’energia, pel qual l’Ajuntament es compromet a reduir les emissions de CO₂ en un 40% per al 2030 així com el foment d’energies renovables i desenvolupar un Pla d’acció sostenible municipal.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari