Onda promou el talent d'arquitectes ondenses amb la regeneració de 'La Panderola'

Onda promou el talent d'arquitectes ondenses amb la regeneració de 'La Panderola'
07/02/2020 -

En l’entrada principal d’Onda es troba el Parc ‘La Panderola’, que necessita una actuació per a endreçar, millorar l’enllumenat, l’accessibilitat i una millora de l’estètica de la ciutat.

L’ajuntament d’Onda oferirà el parc perquè la seua regeneració utilitzant la ceràmica com a principal material, i ho presenta al tercer Pla Ceràmic de Regeneració Urbana que ha posat en marxa la Diputació de Castelló.

Des de la regidoria d’Hisenda i Ocupació aposten per promoure el talent d’arquitectes i enginyers ondenses, i per a això el responsable d’aquesta àrea, Salvador Aguilella, es va citar amb els professionals ondenses per a traslladar-los la presentació del Parc ‘La Panderola’ a aquest concurs d’idees per a equips multidisciplinaris, i per a transmetre’ls l’interés en què participaran en aquest projecte. L’equip de govern amb aquesta acció vol “promocionar el talent ondense i la ceràmica”, ha explicat el tinent d’alcalde.

“La Panderola és una de les infraestructures que més ha cohesionat La Plana Baixa en el segle XIX, per la qual cosa creiem que la innovació ceràmica servirà per a fer possible el seu record, molt present en el col·lectiu imaginari dels ondenses”, ha destacat Aguilella.

A més, el Parc està en l’entrada principal d’Onda i necessita una actuació per a endreçar, millorar l’enllumenat, l’accessibilitat i posar en valor un espai tan important per a millorar l’estètica de la ciutat, generant un espai de trobada entre els veïns.

“Des de l’equip de govern d’Onda volem mantindre viu el record del mític tren ‘La Panderola’, i apostar, una vegada més per la regeneració urbana de la nostra ciutat i promocionar l’ús de la ceràmica en entorns urbans”, ha conclòs Salvador Aguilella.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari