Onda promou el talent cinematogràfic amb la IV Mostra Audiovisual Vila d'Onda 'En Xicotet' 2021

arxiu

Onda promou el talent cinematogràfic amb la IV Mostra Audiovisual Vila d'Onda 'En Xicotet' 2021
18/01/2021 -

L’Ajuntament d’Onda, al costat de l’associació ‘Confiances’, ha llançat la 4a edició de la Mostra Audiovisual Vila d’Onda ‘En Xicotet’ que se celebrarà els dies 17 i 18 d’abril de 2021, amb l’objectiu de donar difusió a totes aquelles produccions audiovisuals de curta duració, dirigides i produïdes en la Comunitat Valenciana amb premis de fins a 600 €.

Pot participar qualsevol director o productor nascut o resident de la comunitat autònoma, que compte amb una obra de ficció de màxim 20 minuts de duració, incloent-hi els crèdits.

Les persones interessades poden enviar les seues obres, fins al 14 de febrer de 2021, a través de la pàgina web oficial de la Mostra Audiovisual Vila d’Onda ‘En Xicotet’, incloent-hi les dades personals i una fitxa tècnica de l’obra presentada amb el repartiment i una breu sinopsi.

L’edil de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament d’Onda, Maria Prades, ha destacat que amb aquest esdeveniment, “continuem impulsant el talent dels futurs professionals de l’audiovisual i oferim una oferta cultural de qualitat per a tots els onders”.

Activitat adaptada a la Covid-19

L’Ajuntament d’Onda adaptarà la instal·lació de la Cassola de la Casa de la Cultura a tots els protocols que establisquen les autoritats sanitàries amb l’objectiu de poder gaudir de l’audiovisual valencià d’una forma segura.

Si la situació sanitària no permet la realització de manera presencial d’aquest esdeveniment, l’organització té tot preparat per a poder celebrar-lo de manera telemàtica, com ja ho va fer en la passada edició en la qual va resultar premiat en la categoria de millor curtmetratge ‘Muir per tornar’ de Javier Marco.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari