Onda proposa a l'UJI una nova col·laboració en investigació agrícola

Onda proposa a l'UJI una nova col·laboració en investigació agrícola
17/01/2020 -

L’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, s’ha reunit aquest matí amb la rectora de la Universitat Jaume I, Eva Alcón, per a proposar-li obrir noves vies de col·laboració entre la ciutat i la universitat en matèria d’investigació agrícola. Així, des de l’Ajuntament s’obrirà el contacte amb la universitat per a explorar i proposar accions a realitzar a Onda, ciutat amb llarga tradició agrícola.

“Volem treballar de la mà de la principal font de coneixement de la província per a obrir noves oportunitats al sector agrícola”, ha explicat Ballester després de la reunió.

A més, totes dues dirigents han manifestat la voluntat de continuar any rere any amb la col·laboració que manté l’Ajuntament amb l’UJI a través de les activitats de l’aula universitària UJI – Vila d’Onda. En aquest sentit, Alcón ha assenyalat que “aquest tipus d’accions contribueixen a la vertebració del territori fomentant la formació i la cultura en el mateix municipi”.

Cal recordar que l’aula universitària, creada en 2017, té com a objectius promoure la realització d’activitats formatives, investigadores, divulgatives i culturals en el municipi d’Onda. D’aquesta manera, s’intenta potenciar la integració dels ciutadans de la població en la vida econòmica, social i cultural.

A la reunió també han assistit la vicerectora de Cultura i Relacions Institucionals, Carmen Lázaro, i el regidor de l’àrea de Joventut, Innovació i Biblioteques, Vicente Bou.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari