‘El model sostenible i innovador d’Onda 2030’ protagonitza el primer Fòrum de Proximitat de Castelló Extra

El diari de proximitat de Castelló Extra s’alia amb À Punt en aquest desdejuni informatiu

‘El model sostenible i innovador d’Onda 2030’ protagonitza el primer Fòrum de Proximitat de Castelló Extra

Dijous que ve, 15 de desembre, Castelló Extra i À Punt establiran sinergies en el seu primer Fòrum de Proximitat, un desdejuni informatiu que s’estrenarà sota el títol ‘El model sostenible i innovador d’Onda 2030’, tal com ha explicat el director del diari de proximitat, Àlex Ladrón de Guevara.

Aquesta trobada entre tots dos mitjans reunirà a l’Ajuntament d’Onda a la seua alcaldessa, Carmina Ballester, al tinent d’alcalde de l’àrea de Recursos Humans, Joventut, Innovació i Biblioteques, Vicente Bou, i a un tècnic municipal del consistori.

El debat serà moderat per Ladrón de Guevara, que ha explicat que “abordarem en profunditat què implica el pla Onda 2030 per als veïns i veïnes i les barreres que trenca més enllà del mateix municipi, ja que es tracta d’un projecte local amb el qual s’aborden reptes comuns”.

La creació d’una oficina contra el canvi climàtic, les inversions europees en la localitat, la participació ciutadana en aquest pla, les accions per a aconseguir una economia circular, l’estratègia de Smart City i, fins i tot, la plantació d’un dels cinc boscos olímpics a Onda, seran algunes de les qüestions que s’aborden en la trobada.

El CEO de Castelló Extra, David Rodríguez, ha apuntat que “en aquests desdejunis informatius, la radiotelevisió pública i la capçalera de proximitat castellonenca donen cobertura de manera audiovisual i escrita a un tema per a donar-li una segona lectura que moltes vegades escapa del dia a dia en les redaccions”.

Tant Rodríguez com Ladrón de Guevara han insistit que és una “gran notícia” per a Castelló Extra continuar amb el seu creixement a través d’aquestes trobades i fer-ho, a més, a Onda, “un municipi pioner en moltes qüestions, entre elles en matèria d’innovació”.

Així, ‘El model sostenible i innovador d’Onda 2030’ se celebrarà dijous que ve a les 10.00 hores a l’Ajuntament d’Onda amb els tres ponents.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari