Onda recupera el Museu del Taulell com a seu nacional de l'Associació de Alicatadores Soladores PROALSO

L’Ajuntament aposta per la formació de qualitat en el sector ceràmic per a sumar competitivitat i oportunitats

Onda recupera el Museu del Taulell com a seu nacional de l'Associació de Alicatadores Soladores PROALSO
25/04/2021 -

L’Ajuntament d’Onda continua apostant per la formació de qualitat en el sector ceràmic amb l’objectiu de sumar competitivitat a les empreses i noves oportunitats als treballadors. Així, tal com es va anunciar abans de la pandèmia, el Museu del Taulell Manolo Safont d’Onda tornarà a acollir la seu de l’Associació Nacional de Alicatadores Soladores PROALSO, des d’on a partir de maig es realitzaran diversos cursos formatius, dirigits tant a professionals com a aturats.

Cal recordar que en la passada edició de CEVISAMA l’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, va anunciar un acord amb la junta directiva de PROALSO per a tornar al Museu del Taulell, on ja va dur a terme les seues activitats formatives durant la legislatura 2011-2015. El programa previst per a 2020 es va ajornar amb motiu de la pandèmia i ara es reprendrà amb cursos i jornades dirigits a professionals alicatadores soladores de tota Espanya, els qui tindrà l’oportunitat de conéixer Onda com a bressol del talent i innovació ceràmica.

“Des d’aquest equip de govern entenem que hem d’estar al costat d’aquelles associacions que promoguen la formació i la competitivitat empresarial, com és el cas de l’Associació Professional de Alicatadores Soladores Proalso. Per a Onda és un orgull que una entitat d’àmbit nacional ens trie per a situar la seua seu i oferir des d’ací activitats formatives per a la millora professional”, ha destacat la tinenta d’alcalde i regidor responsable del Museu del Taulell, Maria Prada de Conflent.

Formació per a la qualitat

Entre l’oferta presentada per PROALSO, destaquen jornades tècniques específiques per a alicatadores així com cursos formatius per a obtindre el carnet professional d’alicatador soldador; formació dirigida a fabricants, prescriptores i distribuïdors; formació sobre làmina ceràmica i altres aplicacions especials i, finalment, formació dirigida a persones desocupades perquè puguen trobar una oportunitat d’ocupació i accedir a la professió.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari