Onda recupera l'essència de la festa amb la Pasqua Taurina, la Fira d'Abril i Pasqua Sonora

Onda recupera l'essència de la festa amb la Pasqua Taurina, la Fira d'Abril i Pasqua Sonora
23/03/2022 -

El món de la Festa va agafant impuls a Onda després de la pandèmia de la Covid-19 que va paralitzar tots els esdeveniments socials. L’Ajuntament ha col·laborat amb diverses entitats i associacions del municipi per a poder recuperar tres festejos que uneixen l’emoció de la tauromàquia, amb l’art flamenc i l’explosió de colors de la festa.

Així, del 9 d’abril a l’1 de maig, el Recinte Multiús serà l’escenari de la Pasqua Taurina, un esdeveniment que congregarà als millors retalladors i caps de bestiar en el XXV Concurs de Ramaderies. En ell, es donaran cita els ferros del Colom, Vicente Benavent, Signat Machancoses, L’Esperó, Gns. Navarré, Juan José Laparte.

A més, enguany, la programació que ha preparat l’associació Pasqua Taurina inclou diverses jornades temàtiques com la Lliga del rotlle, un especial Arriazu, un desafiament classificatori, Regne d’Aragó i una jornada especial basada en la sèrie de televisió ‘Joc de trons’ en el qual es batran en duel Reines versus Reis.

Les entrades per a aquests esdeveniments especials tindran un cost de 10 €, mentre que es podrà accedir a la resta de festejos per un preu de 5 €. Així mateix, els membres de l’associació Pasqua Taurina poden renovar els seus abonaments per 40 € fins al 25 de març, mentre que els nous abonats podran fer-se amb aquesta passada exclusiva a tots els festejos per 60 €.

Per part seua, el dissabte 9 d’abril se celebrarà la 4a edició de la Fira d’abril d’Onda’, gràcies a l’associació Romeria d’Onda, un esdeveniment que comptarà amb el millor ambient andalús, grups flamencs i exhibicions de balls. Entre la programació destaca una concentració de cavallistes i les actuacions musicals, amb entrada gratuïta, de Patxi Ojana, Kuerda pa estona i Els Makis.

Finalment, la Pasqua Sonora, omplirà de música i color la zona exterior del Recinte Multiús, el 16, 17 i 23 d’abril, recuperant les tradicionals orquestres després de dos anys d’aturada a causa de la Covid-19. Així, el dissabte 16 d’abril, el Col·lectiu Sonora ha programat als grups Kasparov i La Senda; mentre que el diumenge 17 arribarà el torn per a Nexus, Ocultes DJ i Eufòria. El dissabte 23 tancaran en gran les bandes Sonia i els seus sequaços i Vermut Mamut.

Les penyes interessades a aconseguir els bons de socis per a accedir a les actuacions musicals poden inscriure’s a través d’un formulari en línia fins al dilluns 4 d’abril.

La tinenta d’alcalde i responsable de l’àrea de Cultura i Festes, María Prades, ha coordinat l’organització d’aquests festejos i ha assenyalat que: “teníem moltes ganes de poder tornar a realitzar aquests esdeveniments. Des d’aquest equip de govern continuarem recolzant a totes les associacions que miren pel desenvolupament de la festa en el municipi”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari