Onda recupera el festival 'Remember' amb Chimo Bayo, Javi Boss, Dj Marta i Jose Coll com a caps de cartell

El festival ‘We love Remember’ tindrà lloc el dissabte 7 de maig en el recinte multiús i l’entrada serà benèfica

Onda recupera el festival 'Remember' amb Chimo Bayo, Javi Boss, Dj Marta i Jose Coll com a caps de cartell
14/02/2022 -

Onda es convertirà en l’epicentre de la música ‘Remember’ dissabte que ve 7 de maig amb un gran festival que comptarà amb Chimo Bayo com a cap de cartell i els coneguts Djs Javi Boss, Dj Marta, Jose Coll, Abel K Kaña, Ismael Lora, Josvi, Joaki, Pitt, Vicente Año i Diego Cuevas.

L’esdeveniment ‘We love Remember’ forma part de la campanya ‘Onda Batega Cultura’ que promou el govern municipal per a convertir la ciutat en capital cultural de la província i portar als millors artistes del moment, tant en teatre com en música. L’entrada tindrà un cost de dos euros que aniran destinats íntegrament a una entitat social, encara que per control d’aforament serà necessari adquirides de forma anticipada, a partir del mes de març, en la web entrades.onda.es.

La tinent d’alcalde i responsable de Cultura i Festes, María Prades, ha presentat aquest matí davant els mitjans de comunicació el festival, que se celebrarà en el recinte multiús d’Onda, i ha comentat que “apostem pels festivals perquè a més de ser un incentiu cultural són una font d’oportunitats econòmiques per a la ciutat, amb l’arribada de milers de visitants durant el cap de setmana. Tornem amb força a acollir festivals i, tal com ens vam comprometre, portem als millors en cada estil musical”.

Teatre i humor

En paral·lel, l’àrea de Cultura ha programat espectacles de primer nivell en el Teatre Mònaco amb obres interpretades pels coneguts actors i actrius Aitana Sánchez-Gijón, Paz Padilla, Javier Gutiérrez, Vicky Luengo, Marta Póveda o Silvia Marsó, així com el millor humor amb els còmics Comandant Lara, Jose Corbacho, Txabi Franquesa i Pilar Ordoñez. A més dels millors espectacles infantils per als més xicotets amb el cicle ‘La Cassoleta’. Tota la informació es pot consultar en la web entrades.onda.es.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari