Onda reforma el pàrquing de plaça Espanya i recupera l'hora gratuïta

Onda reforma el pàrquing de plaça Espanya i recupera l'hora gratuïta
13/03/2021 -

Després d’adjudicar el mes de desembre passat la nova empresa concessionària del pàrquing subterrani de la plaça Espanya, ETC Serveis Mediterrani, l’Ajuntament d’Onda està escometent un pla d’inversions per valor de 100.000 euros per a modernitzar les instal·lacions, millorar la seguretat i oferir un servei de màxima qualitat als usuaris, tant residents com visitants.

Així, amb aquestes obres s’han adaptat les escales d’accés, arreglat els problemes de goteres i el sostre, reformat els lavabos, renovat la instal·lació elèctrica i canviat les pantalles led. També s’ha millorat tot el sistema de seguretat en incendis, així com el sistema de ventilació. A més, entre les millores introduïdes pel govern municipal en el nou contracte s’inclouen que l’atenció siga de manera presencial durant les 24 hores i els set dies de la setmana.

Sobre aquest tema, l’edil d’Hisenda i Ocupació, Salvador Aguilella, ha assenyalat que “retornem als ondenses un servei d’aparcament que havia sigut abandonat per l’anterior equip de govern i presentava un estat lamentable. Amb les actuacions escomeses el nou pàrquing summa qualitat als usuaris i competitivitat als comerços locals”.

Hora gratuïta

D’altra banda, el consistori ha recuperat l’hora gratuïta a totes les persones que aparquen els seus vehicles i presenten el tiquet descompte que se’ls proporcionarà per les seues compres en el Mercat Municipal o en qualsevol comerç o establiment de la ciutat. Aquesta mesura, que ja es va dur a terme durant la legislatura 2015-2019, entrarà en vigor durant les pròximes setmanes amb l’objectiu de dinamitzar les compres en el comerç local.

Tarifa especial per als dijous

Com a contraprestació als residents que, durant els dijous, dia de mercat ambulant, no poden aparcar els seus vehicles al carrer, l’Ajuntament ha inclòs en el nou contracte un bo especial per a les persones empadronades a Onda pel qual tan sols pagaran dos euros per aparcar el cotxe els dimecres vespra del mercat, des de les 20 hores, fins al dijous a les 15 hores. Els interessats ja poden sol·licitar aquest bo en el mateix pàrquing.

Cal recordar que l’aparcament d’Onda és un dels més econòmics de la província, amb una tarifa d’1,80 euros per hora, 18 euros per dia i 69 euros per mes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari