Onda reedita el 'Pla Supera' en 2021 per a ajudar als negocis que han hagut de tancar a causa de la Covid

Onda reedita el 'Pla Supera' en 2021 per a ajudar als negocis que han hagut de tancar a causa de la Covid
24/01/2021 -

En el seu compromís de posar-se al costat dels comerços i establiments hostalers davant les dificultats que arrosseguen per la pandèmia, l’Ajuntament d’Onda ha decidit reeditar en 2021 el Pla Supera per a ajudar als negocis locals que han hagut de tancar per rebrots de Covid-19, bé per resolució de l’autoritat sanitària competent o bé com a mesura de contenció de la propagació del virus.

D’aquesta manera, el govern municipal aprovarà aquesta setmana per junta de govern les noves bases d’aquesta línia d’ajudes i, a partir de la seua publicació en el Butlletí Oficial de la Província, els onders ja podran presentar la seua documentació per a la concessió de la subvenció. Cal recalcar que l’Ajuntament ha insistit en el caràcter retroactiu de les ajudes, per la qual cosa es podran beneficiar tots els negocis obligats a tancar per la pandèmia a partir del 16 de desembre de 2020, l’endemà de la finalització del termini de presentació de documentació de l’anterior edició del Pla Supera.

Fins hui dia el consistori ja ha pagat 24.000 euros a 24 empresaris onders que han rebut 1.000 euros per a ajudar-los a fer front a les despeses pel tancament temporal dels seus establiments.

“En el moment de major virulència de la pandèmia i de major crisi i incertesa no podem deixar tirat al comerç local. Si els ha afectat el virus poden comptar amb la mà amiga d’aquest govern municipal per a ajudar-los a alçar la persiana de nou”, ha apuntat el regidor d’Hisenda i Ocupació, Salvador Aguilella.

Pla Impuls Autònoms

Cal recordar que el Pla Supera va arribar per a complementar el Pla d’Impuls als Autònoms, dotat amb un milió d’euros, que va posar en marxa l’Ajuntament davant la crisi econòmica provocada per la Covid-19 i que hui dia ja ha pagat la totalitat en ajudes a 480 autònoms.

L’objecte de totes dues línies d’ajudes és evitar que el tancament temporal dels negocis derive en el tancament definitiu i tinga com a conseqüència la pèrdua de llocs de treball.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari