Onda reedita el servei gratuït d'orientació i formació per a fomentar l'emprenedoria en la ciutadania

L’Ajuntament ofereix les eines necessàries a través del servei d’orientació i formació per a la creació de negocis

Onda reedita el servei gratuït d'orientació i formació per a fomentar l'emprenedoria en la ciutadania
14/05/2022 -

L’Ajuntament d’Onda i el Centre Europeu d’Empreses Innovadores (CEEI) han renovat el contracte anual per a continuar prestant als veïns el servei gratuït d’orientació i formació ‘Onda Emprén’. L’objectiu d’aquesta iniciativa és orientar, assessorar i guiar als onders que tinguen idees d’emprendre un nou negoci, o bé que ja siguen empresaris, però busquen potenciar les seues habilitats i coneixements.

En 2021 més de mig centenar d’onders van ser atesos pels professionals del CEEI en l’oficina situada a la casa de la Cultura d’Onda. Entre les consultes més habituals es troba com crear un nou negoci, quines són les ajudes i subvencions disponibles, i quins tràmits i llicències són necessaris per a l’inici de l’activitat. A més, també s’ofereix formació a través de tallers pràctics.

L’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, ha manifestat que “el nostre objectiu no és un altre que oferir totes les facilitats possibles a aquelles persones que arrisquen tant creant el seu propi negoci. Des del consistori els ajudarem aportant les eines necessàries per a aconseguir la seua meta i emprendre”.

Per part seua, el director del CEEI Castelló, Justo Vellón ha declarat que “la labor que realitza l’Ajuntament amb els emprenedors és fonamental. Junts estem fent una gran faena que suposarà la creació de noves empreses i de treball”.

Les persones interessades a rebre atenció i orientació, poden fer-ho des de www.onda.es, accedint a ‘Cita Prèvia’ i després a ‘Onda Emprén’.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari