Onda reforma el CEIP Pío XII de cara al nou curs escolar

Onda reforma el CEIP Pío XII de cara al nou curs escolar
27/08/2020 -

L’Ajuntament d’Onda ultima els detalls de les obres del CEIP Pío XII que s’inclouen en el Pla Edificant. Durant l’estiu, els operaris han estat treballant en el centre per a posar a punt les instal·lacions de cara al nou curs escolar 2020/2021.

Concretament, en el CEIP Pío XII s’han dut a terme unes obres per valor de 91.561,64 euros, amb les quals s’ha remodelat la zona exterior de l’edifici mitjançant la construcció d’una rampa d’accés per a fer-la més accessible, així com s’ha pintat el pati amb un producte antilliscant.

A més, s’ha creat un mur de contenció en un dels laterals del col·legi per a prevenir ensulsiades de terra que podien caure sobre l’alumnat del centre i també s’ha actuat en la zona infantil per a crear un espai més ampli.

Des del govern municipal s’ha instat a la Conselleria que pague un total de 601.616,57 euros que ha avançat el consistori per a poder realitzar les obres del Pla Edificant en tres centres del municipi, entre els quals s’inclou el CEIP Pío XII i en els projectes de la Secció IES Serra d’Espadà.

La regidora d’Educació de l’Ajuntament d’Onda, Estela Badenes, ha considerat el silenci de Conselleria com “una actitud poc comprensible, ja que han de complir el seu compromís i treballar per i per a tots els xiquets i xiquetes”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari