L'Ajuntament d'Onda reforma y amplia la Secció IES Serra d'Espadà

L'Ajuntament  d'Onda reforma y amplia la Secció IES Serra d'Espadà
17/08/2020 -

L’Ajuntament d’Onda reforma i amplia la Secció IES Serra d’Espadà, projecte emmarcat en el Pla Edificant de la Generalitat Valenciana per un import total de 4.911.672,90 euros entre la inversió, la memòria, projecte i direcció d’obra.

L’Ajuntament, a més d’adjudicar la inversió ja ha pagat 213.884,21 euros del total per a sufragar els plans del projecte, amb la finalitat de garantir el començament de les actuacions durant aquestes dates i evitar que no afecten la seguretat dels alumnes i docents ni a la qualitat educativa.

Les obres adjudicades a Crisol Obras y Servicios S.L s’iniciaran al setembre i es realitzaran en dues fases: una fase inicial en la qual es construirà un nou edifici amb una previsió d’execució de 12 mesos, i una segona fase en la qual s’actuarà en la resta de l’edifici i que obligarà a reubicar als alumnes en aules prefabricades situades en el solar adjacent.

Sobre aquest tema, la regidora d’Educació i Formació, Estela Badenes ha destacat que “la salut i educació dels alumnes i docents onders és la nostra prioritat”.

La inversió total que l’Ajuntament està avançant per a millorar els centres educatius d’Onda, incloent-hi l’ampliació de la Secció Serra d’Espadà, en Pío XII, Baltasar Rull i Mestre Caballero aconsegueix els 6 milions d’euros.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari