Onda reforça la brigada agrícola durant els mesos d'estiu amb la incorporació de 29 persones desocupades

Els contractes duraran un mes, període després del qual s’incorporaran catorze nous treballadors amb un cost total de 60.000 euros

Onda reforça la brigada agrícola durant els mesos d'estiu amb la incorporació de 29 persones desocupades
09/07/2022 -

El Programa de Foment de l’Ocupació Agrícola d’Onda continua en marxa amb la contractació de quinze nous treballadors per a la Brigada. En concret, es tracta de dos oficials i 29 peons. La seua tasca principal serà la neteja i adequació de camins, endreçant els marges de les vies perquè la mala herba no siga focus d’incendis en temporada estival. Així, aquesta actuació compleix amb un doble objectiu d’inserció laboral, ja que tots ells eren desocupats inscrits en l’Oficina d’Ocupació, i de prevenció i sanejament del municipi.

Els treballadors es dividiran en dos equips. El primer treballarà fins al 7 d’agost i, després, seran reemplaçats per la segona brigada, fins al 7 de setembre. El cost total de les contractacions és de 59.337 euros, dels quals el Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE) ha subvencionat 56.602 euros.

Vicent Bou, edil de l’àrea de Recursos Humans, ha declarat que “en aquesta corporació creiem en la inserció laboral i aquestes ocupacions seran un impuls per a nombroses famílies onderes”. El regidor ha destacat les “múltiples contractacions que s’estan fent aquest estiu per a sumar experiència professional” dels onders.

Contractacions estiuenques

D’altra banda, la setmana passada l’Ajuntament d’Onda va incorporar a altres quinze veïns de la localitat en situació de desocupació per als mesos estivals, de juliol a setembre. Tots ells exerceixen la seua labor en dependències municipals com l’àrea d’Esports, l’àrea de Comerç i Turisme, l’àrea de Comunicació, l’àrea de Joventut i Biblioteques i la Brigada Municipal. Aquest Pla d’Ocupació va suposar una inversió de 105.887 euros.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari