Onda reforça la neteja i desinfecció dels col·legis de cara a l'inici del nou curs escolar

Onda reforça la neteja i desinfecció dels col·legis de cara a l'inici del nou curs escolar
28/08/2020 -

L’Ajuntament d’Onda ha intensificat les tasques de manteniment, neteja i desinfecció dels centres d’educació pública del municipi amb l’objectiu de garantir una volta a les aules segura.

D’aquesta manera, un equip de neteja està actuant diàriament en els col·legis CEIP Baltasar Rull Villar, Mestre Caballero, Miralcamp i Pio XII per a reduir al màxim les possibilitats de propagació del virus del SARS-CoV-2.

Entre les tasques que s’estan realitzant destaca la neteja i desinfecció de taules i cadires de totes les aules dels centres educatius, així com les superfícies i objectes que siguen susceptibles de ser manipulables pel professorat i alumnat de cada col·legi com a pissarres, poms de portes, cordes de persianes i preses de llum.

Sobre aquest tema, l’edil d’Ordenació del Territori, Juan López, després de coordinar les actuacions en cada centre, assegura que l’equip de govern municipal ha apostat per cuidar dels més xicotets de la localitat.

“Farem tot el que siga a les nostres mans per a garantir una volta segura a les aules”, ha declarat López. A més, ha recordat que aquesta actuació és complementària al servei especial de desinfecció i neteja dels carrers de la ciutat, així com de zones sensibles com a contenidors, parades d’autobús o entorn de centres mèdics i supermercats, que ha posat en marxa l’Ajuntament.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari