Onda reforça el protocol de seguretat per als funcionaris i treballa en un pla intern de desescalada

A partir de hui es mesura la temperatura a tots els empleats i s’extremen les mesures d’higiene i salut per a la Policia Local

Onda reforça el protocol de seguretat per als funcionaris i treballa en un pla intern de desescalada
29/04/2020 -

A partir de hui l’Ajuntament d’Onda mesura la temperatura corporal a tots els funcionaris i efectius de la Policia Local, quan comencen la seua jornada, amb l’objectiu d’atendre la seua salut i previndre infeccions per coronavirus. Aquesta acció, al costat de moltes més, és una de les contemplades en el protocol de seguretat municipal que s’ha reforçat, a instàncies del Comité de Seguretat i Salut format pels sindicats i representants municipals i seguint les directrius del Ministeri de Sanitat, per a extremar les mitjanes de prevenció i higiene durant els pròxims mesos.

Així mateix, aquest Pla també posa l’accent principalment en la nova normativa de prevenció que hauran de seguir tots els efectius de la Policia Local, ja que són un dels col·lectius més exposats al virus en el dia a dia. Així, com a principals novetats els agents hauran d’extremar la higiene personal i la del vehicle, que serà desinfectat diàriament i, respecte a l’organització, es realitzaran torns de dotze hores seguides durant set dies i lliurança de catorze dies per a verificar que cap agent ha sigut contagiat i té bon estat de salut.

“L’equip humà de l’Ajuntament és el nostre principal recurs per a cuidar dels onders, són els que fan funcionar els serveis públics i per això hem d’atendre la seua salut com a prioritat. Cal felicitar els treballadors essencials que estan complint amb totes les pautes preventives que vam posar en marxa des del primer dia i que sense la seua labor moltes iniciatives socials i econòmiques no hagueren pogut tirar avant”, ha apuntat la tinenta d’alcalde de Recursos Humans, Seguretat Ciutadana i Igualtat, Elena Albalat.

Pla intern de desescalada

En paral·lel, el govern municipal ja està treballant en un pla gradual de desescalada perquè a poc a poc, i seguint totes les normatives de salut i prevenció, els treballadors es puguen reincorporar als seus llocs de treball. Totes aquestes mesures han sigut consensuades els funcionaris i s’ha donat veu a tots els caps de departament i representants sindicals.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari