Onda reivindica la diversitat i igualtat real dels ciutadans el Dia de l'Orgull LGTBI

El govern municipal realitza un acte institucional amb la lectura d’un manifest a la porta de l’Ajuntament

Onda reivindica la diversitat i igualtat real dels ciutadans el Dia de l'Orgull LGTBI
28/06/2021 -

Onda ha celebrat aquest matí el ‘Dia de l’Orgull LGTBI’, amb la realització d’un acte institucional al costat del banc arc de Sant Martí, que està situat a la porta de l’Ajuntament, en el qual s’ha llegit un manifest per a reivindicar la igualtat real i la diversitat de tots els onders.

L’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, el regidor d’Innovació, Joventut i Biblioteques, Vicent Bou, i l’artista ondera i drag queen, Chabelita Love, han sigut els encarregats de posar veu al manifest davant els veïns que s’han acostat fins a la plaça del Pla per a celebrar tots junts aquest dia i visibilitzar el compromís que té la ciutat amb el col·lectiu LGTBI. A continuació, s’ha dut a terme una solta de globus amb els colors de la bandera de l’orgull.

“Onda és una ciutat que lluita pels drets de les persones, que acull la diversitat dels seus ciutadans, i sempre ho fa des del respecte i l’afecte. Una ciutat per a tots i orgullosa de la llibertat per a viure, sentir o estimar com cadascun vulga”, ha manifestat Ballester. A més ha assenyalat que: “ens sentim orgullosos de poder defensar la llibertat dels nostres veïns, estimen a qui estimen i pensen com pensen”.

Per part seua, Chabelita Love ha reivindicat la visibilitat del col·lectiu LGTBI i ha fet una crida a les administracions perquè realitzen accions amb les quals erradicar la discriminació i aconseguir la igualtat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari