Onda traslladarà a la Generalitat les reivindicacions dels empresaris en infraestructures per a guanyar competitivitat

Onda traslladarà a la Generalitat les reivindicacions dels empresaris en infraestructures per a guanyar competitivitat
21/11/2020 -

Després de realitzar una ronda de reunions amb les grans empreses de la ciutat, l’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, ha pres bona nota de les seues reivindicacions en matèria d’infraestructures i s’encarregarà de traslladar-les al conseller Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat de la Generalitat Valenciana, Arcadi España. La primera edil ja va sol·licitar la reunió amb el dirigent autonòmic el passat 2 de novembre, de moment encara no ha sigut atesa.

Tots els representants empresarials coincideixen en la importància de millorar la connectivitat de l’àrea industrial d’Onda per a sumar competitivitat i guanyar en mobilitat. Així, una de les reivindicacions històriques és la culminació del vial entre la CV-10, en el Camí Fons on se situa el polígon Sud-13, i la CV-21 que connecta Onda amb l’Alcora a fi de descongestionar trànsit de cara a l’arribada de grans empreses a la ciutat.

A més, altres peticions que un any més la Generalitat oblida en els seus pressupostos i Onda ha esmenat perquè les incloguen, a través del grup popular en Les Corts Valencianes, són la construcció de la ronda nord i est; la canalització d’aigües en la rotonda de Navarti per a evitar inundacions; la construcció d’una rotonda en l’Avinguda Extremadura; o l’execució de vial ràpid entre Onda i Vila-real; entre altres propostes que han sigut desateses fins ara.

“Hem escoltat als nostres empresaris i compartim absolutament amb ells que si volem que la província de Castelló progresse com a destí industrial i generador de noves ocupacions necessitem les millors connexions”, ha apuntat Ballester, qui ha afegit que “des del govern municipal volem ser útils a les nostres empreses i ajudar-los a créixer a la nostra ciutat, perquè serà sinònim d’ocupació i oportunitats per als onders, i per això alçarem la seua veu davant el govern autonòmic”.

Onda Logistic

Cal recordar que el pla d’acció Onda Logistic per a atraure inversions a la ciutat i millorar la competitivitat industrial ja acumula 37 llicències d’obra major concedides des de juny del 2019, la qual cosa demostra que les empreses estan triant Onda per a invertir i créixer, sumant una inversió total de 54,7 milions en aqueix període.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari