Onda remodela el jardí d'Artesa per a mitigar el problema d'humitats de l'Església

Onda remodela el jardí d'Artesa per a mitigar el problema d'humitats de l'Església
21/11/2021 -

Tal com es va comprometre l’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, l’Ajuntament ha actuat al jardí annex a l’Església d’Artesa per a tractar d’ajudar a solucionar els problemes d’humitats que pateix el temple des de fa anys. Així, el consistori ha reestructurat la zona enjardinada excavant la part confrontant del jardí amb el temple, on ha instal·lat nou mobiliari urbà i renovat les flors i vegetació.

Els veïns van traslladar fa uns mesos a la primera edil la seua preocupació per la deterioració interior de l’Església fruit del problema d’humitats que pateix per les parets i el sostre. Amb aquesta actuació es mitigarà el problema a l’espera que la Diòcesi de Segorbe-Castelló actue a l’interior de l’edifici sacre.

La nostra política es fonamenta en l’escolta activa per a actuar i construir entre tots la ciutat que volem, perquè a Onda no hi ha barris xicotets, són tots de primera categoria i mereixen per igual les millors condicions per al benestar dels seus ciutadans”, ha destacat Ballester.

Onda barri a barri

Aquesta iniciativa del govern municipal s’emmarca en la campanya de participació ciutadana ‘Onda barri a barri’ que l’equip de Carmina Ballester duu a terme des de començament de legislatura, recorrent tots els barris i pedanies de la ciutat, llibreta en mà, per a escoltar els veïns.

Festes Promeses

Cal assenyalar que durant aquests dies Artesa celebra les seues tradicionals festes Promeses. Aquesta vesprada tindrà lloc Missa i processó en honor al Santíssim Sagrament. Demà dilluns a les 18.30 hores s’oficiarà la Missa en honor a Sant Roc i, per part seua, el dimarts es rendirà tribut als difunts.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari