Onda remodela la plaça Rei Don Jaime amb ceràmica i ampliarà les places d'aparcament

Onda remodela la plaça Rei Don Jaime amb ceràmica i ampliarà les places d'aparcament
29/11/2021 -

L’Ajuntament d’Onda continua duent a terme el pla d’embelliment urbà Onda Bonica i, després de la posada en marxa de les obres de remodelació de la façana del Mercat Municipal amb un gran mural ceràmic, aquesta setmana ha donat inici l’actuació de remodelació de la plaça Rei Don Jaime.

L’alcaldessa, Carmina Ballester, acompanyada pel regidor d’Ordenació del Territori, Juan López, i representants de l’empresa ceràmica Bestile i de la constructora ondenses Reinsu, ha sigut l’encarregada de presentar el projecte que inclou l’eixample de les voreres per a posar en valor els porxos, l’ampliació de la illeta amb empedrat de pedra per a millorar la seguretat viària i la integració amb l’entorn, així com la redistribució i ampliació de places d’aparcament, tal com han demandat els veïns.

“Continuem treballant a convertir cada zona pública en un espai amable per als veïns, apostant per les empreses locals i per la nostra ceràmica. Onda Bonica és la nostra millor eina per a millorar la qualitat de vida dels veïns i sumar oportunitats a nostra ciutat”, ha apuntat Ballester.

Portal de Sant Pere

Així mateix, la primera edil també ha anunciat que aviat, quan arriben els permisos de Patrimoni, començaran les obres de remodelació del portal de Sant Pere. Per part seua, l’obra de regeneració i posada en valor de l’enclavament del Molí la Mona, edifici de gran valor patrimonial que es trobava en greu estat d’abandó.

D’altra banda, l’Ajuntament també està actuant en la coqueta plaça Sant Cristòfor, en ple centre històric d’Onda, ja que reconstruirà la façana de la casa antiga que es va esfondrar en 2019 per un col·lapse. L’habitatge se situa al costat d’un fragment de l’antiga muralla medieval.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari