Onda renova la seua aliança amb la Cambra de Comerç per a reforçar la promoció del parc industrial i comerç local

Durant 2021 totes dues institucions continuaran treballant de la mà a millorar els projectes Onda Logistic i Onda Shopping

Onda renova la seua aliança amb la Cambra de Comerç per a reforçar la promoció del parc industrial i comerç local
23/11/2020 -

L’Ajuntament d’Onda i la Cambra de Comerç de Castelló continuaran treballant de la mà durant 2021 per a reforçar i millorar dos projectes conjunts que estan donant, durant aquest any, molt bons resultats com són Onda Logistic, amb la finalitat d’atraure inversions internacionals a la ciutat, i Onda Shopping, amb l’objectiu de fomentar les compres en el comerç local.

Així, totes dues institucions han acordat ampliar la promoció internacional de la plataforma Onda Logistic Mediterranean Business Park, que fins ara havia centrat la campanya de comunicació a Regne Unit, a França i les regions espanyoles de Madrid i Catalunya. Cal destacar que durant el primer mes de promoció s’ha aconseguit que més de 2.000 professionals del Regne Unit s’interessen per la iniciativa i accedisquen a la web www.ondalogistic.com, xifra que representa el 70% del total de les visites.

L’arribada de noves inversions a Onda durant els últims mesos és notable, ja que el consistori ha concedit 37 llicències d’obra major des de juny de 2019, amb una inversió total de 54,7 milions d’euros per a ampliar i construir noves naus a la ciutat. Una xifra que duplica totes les inversions registrades durant els últims quatre anys.

Al costat del comerç local

D’altra banda, el govern municipal ha acordat amb l’entitat cameral millorar l’aplicació mòbil Onda Shopping, que conjumina a tots els establiments comercials de la ciutat, amb noves funcionalitats com a canal de whatsapp, campanyes de promoció amb incentius al consum i fins a deu jornades de difusió de l’eina digital entre els ondenses perquè li l’instal·len. Hui dia l’App compta amb més de 100 empreses adherides, entre comerços i hostaleria, i suma mig miler de descàrregues. Així mateix, aquesta innovadora eina compta també amb un sistema de fidelització a través de codis QR per a sumar punts promocionals en els diversos comerços.

La regidora de Promoció Econòmica, Maria Baila, ha explicat que “continuem treballant de la mà del millor partner que podem tindre per a dinamitzar l’economia ondense i afrontar la crisi amb la condició de consolidar ocupacions i mantenir obertes les portes de les nostres empreses. És moment de ser proactius i invertir en recursos i eines que puguen ser útils als nostres comerciants i empresaris”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari