Onda renova la seua aliança amb la Cambra de Comerç per a la promoció del parc industrial i la innovació comercial

Ballester: “Treballem al costat del millor aliat per a dinamitzar l’economia ondera a través de la indústria i el comerç”

Onda renova la seua aliança amb la Cambra de Comerç per a la promoció del parc industrial i la innovació comercial
07/03/2021 -

L’Ajuntament d’Onda ha renovat la seua aliança amb la Cambra de Comerç de Castelló per a continuar treballant de la mà durant aquest any en la promoció internacional del parc industrial i la dinamització del comerç local i el turisme a través de la innovació i la tecnologia.

D’aquesta manera, l’acord contempla mantenir el servei d’Antena Local a Onda, un servei itinerant de la Cambra per a assessorar i orientar a les empreses que el precisen; mantenir l’assessorament i formació per a la dinamització i promoció del comerç i turisme local; impulsar el comerç exterior mitjançant assessorament internacional i la tramitació de documentació i mediació amb els consolats; i el llançament a altres mercats europeus de la marca Onda Logistic per a atraure nous inversors al parc industrial i logístic de la ciutat. La inversió del govern municipal per a finançar aquests serveis, programes i plans d’acció és de 60.000 euros.

Sobre aquest tema, l’alcaldessa Carmina Ballester ha apuntat que “volem continuar treballant al costat del nostre millor aliat per a dinamitzar l’economia ondera a través de la indústria i el comerç. La Cambra representa el coneixement, talent i gran potencial del teixit econòmic de la província i Onda té molt a dir en aquest sentit”.

Onda Logistic

Cal assenyalar que les relacions amb la Cambra de Comerç es van iniciar el passat 2020, quan es van fer els primers passos en el projecte Onda Logistic. L’Ajuntament d’Onda i l’entitat cameral van desenvolupar una campanya d’atracció d’inversions internacionals i nacionals, la qual està donant els seus fruits, ja que en sols uns mesos el consistori ha concedit 37 llicències d’obra major amb una inversió de 54,7 milions d’euros. En un primer moment, el Regne Unit va ser l’opció triada per a desplegar el potencial del projecte, i en l’actualitat els esforços es dirigeixen cap a l’atracció d’inversió francesa i també espanyola, en zones com Madrid i Barcelona.

L’aliança de totes dues institucions persegueix l’objectiu de fomentar la competitivitat en el sector a través de l’atracció d’empreses i l’aprofitament dels més de 12.000 metres quadrats que componen el sòl industrial onder.

Onda Shopping

D’altra banda, el govern municipal i la Cambra també duen a terme de manera conjunta el desenvolupament de l’aplicació mòbil Onda Shopping, ja disponible en IOS i Android, que integra a tots els comerços d’Onda. Aquesta tecnologia mostra un catàleg geolocalitzat de les botigues i mercats així com tota la informació de cada negoci, ofertes, esdeveniments o informació turística, entre moltes altres funcionalitats. Es tracta d’una eina de comunicació directa amb els clients que l’Ajuntament posa a la disposició dels comerciants, de manera gratuïta, perquè puguen aprofitar tot el potencial que ofereix aquesta tecnologia i impulsar el comerç en línia.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari