Onda renova el servei de bus gratuït per a 250 estudiants per al curs 2021/2022

El Carnet Municipal de l’Alumnat inclou una línia regular a triar entre Vila-real/ Castelló o Castelló/ UJI en dies lectius

Onda renova el servei de bus gratuït per a 250 estudiants per al curs 2021/2022
11/07/2021 -

Els estudiants onders ja poden sol·licitar el Carnet Municipal de l’Alumnat per al curs 2021/2022, el qual els permetrà fer ús del transport gratuït a la Universitat Jaume I i centres formatius de Castelló o Vilareal. Així, l’Ajuntament d’Onda renova aquest servei mitjançant el qual es poden beneficiar fins a 250 joves estudiants empadronats a Onda que tinguen entre 16 i 35 anys. Aquest servei inclou una línia regular a triar entre Vila-real/Castelló o Castelló/UJI en dies lectius, entre els mesos de setembre a juliol de 2022.

Els joves que vulguen sol·licitar aquest servei poden fer-lo a través de la seu electrònica de l’Ajuntament (seu.onda.es) fins al pròxim 31 d’octubre i hauran d’acompanyar la sol·licitud amb un foto de carnet i còpia de la matrícula d’estudis post-obligatoris per al curs 2021/22. Una vegada acceptat, el bo de transport es podrà recollir en el Local d’associacions (carrer La Safona, 22). Aquest document serà personal i intransferible i s’haurà de presentar acompanyat del DNI.

El regidor de Joventut, Innovació i Biblioteques, Vicent Bou, ha explicat que “encara que el transport interurbà és competència de la Generalitat, des de l’Ajuntament no podem quedar-nos de braços plegats perquè centenars d’onders no disposen de mitjà de transport fins al centre d’estudis”.

“Complim el nostre compromís amb els joves d’Onda, reduint la distància, temps del trajecte i millorem la qualitat educativa”, ha afegit Bou.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari