L'Ajuntament d'Onda renova per al curs 2020/2021 el servei de bus gratuït per a més de 200 estudiants

Bou: “Apostem per millorar la seguretat en el transport i augmentar les oportunitats formatives dels joves”

L'Ajuntament d'Onda renova per al curs 2020/2021 el servei de bus gratuït per a més de 200 estudiants
25/07/2020 -

A partir de la setmana que ve els estudiants onders ja poden sol·licitar el Carnet Municipal de l’Alumnat per al curs 2020/2021, el qual els permetrà fer ús del transport gratuït a la universitat i centres formatius de Castelló o Vila-real. Així, l’Ajuntament d’Onda renova aquest servei mitjançant el qual enguany ja s’han beneficiat més de 200 joves onders, entre 16 i 35 anys.

El Carnet Municipal de l’Alumnat inclou una línia regular a triar entre Vila-real/Castelló o Castelló/UJI en dies lectius, entre els mesos de setembre al 15 de juliol de 2021.

Els joves que vulguen sol·licitar aquest servei podran fer-lo a través de sol·licitud telemàtica en la seu electrònica de l’Ajuntament (seu.onda.es) fins al 31 d’octubre d’enguany. Per a això, hauran de tindre el certificat digital i si són menors d’edat hauran de sol·licitar-ho acompanyats dels seus tutors legals. En usar-ho anirà acompanyat de la presentació del DNI de la persona titular d’aquest, i serà personal i intransferible. Aquest bo de transport es podrà recollir en el Local d’associacions (carrer La Safona, 22).

Tal com destaca el regidor de l’Àrea de Joventut, Innovació i Biblioteques, Vicent Bou, “s’ha millorat la seguretat en el transport i s’ha creat un servei còmode i eficient destinat als joves onders, amb l’objectiu d’augmentar les seues oportunitats formatives i facilitar que visquen a la ciutat”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari