Onda repara el problema de filtracions en el centre de Formació de Personal Adultes L'Alarden

Onda repara el problema de filtracions en el centre de Formació de Personal Adultes L'Alarden
07/12/2021 -

Els usuaris i professorat del centre de Formació de Persones Adultes L’Aladern d’Onda, situada en la pintoresca plaça Sant Cristòfor, en ple centre històric, ja no hauran de patir els problemes de filtracions durant els dies de pluja, ja que l’Ajuntament ha donat solució a la problemàtica que durant anys patien els usuaris.

Així, el consistori ha contractat una empresa local d’obra de paleta per a solucionar els problemes de filtracions d’humitat, provocades per l’embassament d’aigua de pluja en la teulada. En estar en un entorn qualificat de Bé d’Interés Cultural les actuacions han sigut complexes i han consistit en els treballs de desteulat, impermeabilització amb làmina i nova cobertura de teula ceràmica.

En paral·lel, l’Ajuntament també ha solucionat el problema de l’obertura d’eixida d’emergència que dóna a la plaça Sant Cristòfor, ajustant-se a normativa, de manera que en cas d’emergència puga ser utilitzada pels usuaris, ja que fins ara la porta era inaccessible en cas d’emergència.

Sobre aquest tema, l’edil de Formació i Educació, Estela Badenes, ha assenyalat que “els usuaris es mereixen unes instal·lacions de primer nivell d’acord amb l’oferta educativa, per això i després d’anys de reivindicacions, s’han escomés uns treballs tan necessaris”.

Oferta educativa

El centre de Formació Per a Adults ofereix durant tot l’any diversos cursos formatius, impulsats per la Conselleria d’Educació, entre els quals es troben el graduat en Educació Secundari Obligatòria (ESO), cursos de preparació per a certificar el nivell de valencià, anglés o taller de memòria, entre altres. Tota l’oferta educativa es pot consultar en https://portal.edu.gva.es/fpaonda/

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari