Onda atén les peticions dels veïns del barri Monteblanco i repara la pista esportiva

Onda atén les peticions dels veïns del barri Monteblanco i repara la pista esportiva
08/01/2021 -

Després d’escoltar les peticions dels veïns del barri Monteblanco, l’Ajuntament d’Onda està duent a terme la reparació integral de la pista esportiva, clivellada i degradada per falta de manteniment durant anys, així com la instal·lació de tanques de seguretat al voltant i esteses a la zona de jocs infantils.

Així mateix, l’equip de govern que lidera Carmina Ballester també s’ha compromés a embellir l’entorn perquè tots els veïns disposen de les millors instal·lacions i un agradable espai on practicar esport.

Els treballs contemplen el reasfaltat i pintat de la pista, clos i instal·lació de mobiliari urbà. A més, també s’han col·locat pivotes per a evitar l’entrada de vehicles a la nova pista i evitar deteriorar-la.

Sobre aquest tema, l’edil d’Ordenació del Territori, Juan López, ha assenyalat que “aquesta actuació era molt necessària, ja que millora la seguretat dels xiquets i veïns que usen diàriament la pista i, d’altra banda, s’embelleix aquesta zona del barri Monteblanco”.

Tres nous parcs infantils

D’altra banda, el consistori està invertint en més espais públics infantils en la seua aposta per millorar la qualitat de vida dels onders. En aquesta línia, recentment s’ha instal·lat un nou parc infantil al carrer Luxemburg, ja que aquesta zona mancava de zones per als més xicotets i era una reivindicació històrica dels veïns, i estan en projecte per a 2021 altres instal·lacions al parc de la Panderola i en la zona annexa al parc de bombers, al costat del nou Pump Track.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari