Onda reparteix 7.200 tiquets als comerços locals canviables per una hora gratuïta en el pàrquing de la plaça Espanya

Onda reparteix 7.200 tiquets als comerços locals canviables per una hora gratuïta en el pàrquing de la plaça Espanya
06/10/2021 -

En tot just tres mesos l’Ajuntament d’Onda ja ha repartit 7.200 tiquets als establiments locals que són canviables per una hora gratuïta en el pàrquing de la plaça Espanya. El govern municipal ha recuperat aquesta mesura que ja es va dur a terme durant la legislatura 2015-2019 amb l’objectiu d’incentivar les compres en el Mercat Municipal i els establiments comercials i hostalers de la ciutat i, així, oferir un servei de qualitat als clients.

Fins hui dia un total de 66 establiments s’han adherit ja a aquesta iniciativa. Cal recordar que tots els comerços interessats a oferir als seus clients l’hora gratuïta d’estacionament poden passar per la Casa de la Cultura a emplenar la sol·licitud i recollir els tiquets descompte, els quals no són acumulables i només vàlids al costat del rebut de compra. A més, el govern municipal també ha proporcionat als comerciants adhesius i suports per a taulell per a informar els clients d’aquesta bonificació.

Sobre aquest tema, l’edil de Promoció Econòmica, Maria Baila, ha assenyalat que “recuperem aquesta mesura després d’escoltar els nostres comerciants i treballar junts per sumar competitivitat i fomentar les compres en els establiments locals, per la qual cosa és fonamental oferir els millors serveis als clients. Perquè al final cada euro gastat en el comerç local reverteix en riquesa i prosperitat per a la ciutat”.

Tarifa especial per als dijous

D’altra banda, com a contraprestació als residents que, durant els dijous, dia de mercat ambulant, no poden aparcar els seus vehicles al carrer, l’Ajuntament ha inclòs en el nou contracte un bo especial per a les persones empadronades a Onda pel qual tan sols paguen dos euros per aparcar el cotxe els dimecres vespra del mercat, des de les 20 hores, fins al dijous a les 15 hores. Els interessats ja poden sol·licitar aquest bo en el mateix pàrquing.

Cal recordar que l’aparcament d’Onda és un dels més econòmics de la província, amb una tarifa d’1,80 euros per hora, 18 euros per dia i 69 euros per mes.

Reforma de les instal·lacions

En la mateixa línia, l’Ajuntament d’Onda ha escomés un pla d’inversions per a modernitzar les instal·lacions, millorar la seguretat i oferir un servei de màxima qualitat als usuaris, tant residents com visitants. A més, entre les millores introduïdes pel govern municipal en el nou contracte s’inclouen que l’atenció siga de manera presencial durant les 24 hores i els set dies de la setmana.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari