Onda reparteix més de 1.000 llibres per a fomentar la lectura des d'edats primerenques

Onda reparteix més de 1.000 llibres per a fomentar la lectura des d'edats primerenques
26/01/2021 -

L’Ajuntament d’Onda repartirà un total de 1.150 llibres entre els xiquets i xiquetes, de 0 a 6 anys, que estiguen matriculats en algun col·legi o guarderia del municipi, amb l’objectiu d’impulsar la lectura des d’edats primerenques. Aquesta acció sorgeix de la col·laboració entre l’Agència de Promoció del Valencià AVIVA Onda i l’Acadèmia Valenciana de la Llengua.

D’aquesta manera, la regidoria d’Educació s’ha unit a la de Joventut, Innovació i Biblioteques per a distribuir exemplars del llibre ‘El rap de la conilla’ de l’autora Ana Isabel Del Fresno Cortés, qui aquest últim any ha estat nominada als premis a millor docent d’Espanya, quedant entre els 10 primers llocs.

Es tracta d’una obra infantil en la qual els xiquets poden llegir i cantar alhora, gràcies a les històries de la seua protagonista, la conilla, així com aprendre d’una forma entretinguda, emocionant i divertida.

Amb aquesta iniciativa, l’equip de govern de l’Ajuntament d’Onda continua acostant la lectura a tots els xiquets. Sobre aquest tema, la regidora d’Educació, Estela Badenes, ha destacat que “continuem apostant pels més xicotets de la casa i treballem per a facilitar l’accés a una educació més igualitària i justa”.

Per part seua, el regidor de Joventut, Innovació i Biblioteques, Vicent Bou, ha valorat de forma molt positiva aquesta acció, ja que “ajudarà a despertar l’interés pels llibres dels xiquets i xiquetes d’Onda”.

‘Onda va de llibres’

Cal destacar que la Biblioteca d’Onda va posar en marxa el cicle d’activitats, ‘Onda va de llibres’, amb l’objectiu d’impulsar la lectura entre els onders, mitjançant xarrades i presentacions de llibres, per les que ja han passat autors tan destacats com Gonzalo Giner i Lola P. Nieva.

A causa de la pandèmia de la Covid-19 i les limitacions d’aforament establides per les autoritats sanitàries, des de l’Ajuntament es va decidir continuar realitzant aquestes xarrades i conferències de manera telemàtica per a poder gaudir d’elles de manera segura.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari