Onda reuneix el Consell de Festes davant la proximitat de la setmana de "no festes"

Onda reuneix el Consell de Festes davant la proximitat de la setmana de "no festes"
11/10/2020 -

L’Ajuntament d’Onda ha reunit el Consell de Festes per a treballar conjuntament amb les associacions locals i analitzar la situació davant la proximitat de la setmana de la Fira d’Onda. L’edil de Cultura, María Prades, ha presidit la reunió d’aquest òrgan consultiu en el qual han participat els principals col·lectius que conformen el teixit festiu i cultural de la ciutat.

Des del consistori s’ha recordat que no se celebrarà cap acte festiu durant eixa setmana per a evitar concentracions de gent. A més, Prades ha repassat les mesures actuals davant la pandèmia de la Covid-19 com són la prohibició de l’ús de casals i la recomanació de limitar les trobades socials fora del nucli de convivència estable.

Així mateix, s’han donat a conéixer més detalls sobre el llibre de festes d’enguany que s’està editant com a homenatge a la Fira d’Onda en el qual apareixerà un anuari amb totes les reines i dames d’anys anteriors, així com una recapitulació d’articles i escrits que homenatjaran la Fira i que podrà adquirir-se en diversos punts de venda de la localitat.

Crida a la responsabilitat

Per a intentar mitigar la propagació del virus en el municipi, l’Ajuntament està preparant una campanya de conscienciació amb l’objectiu d’evitar que se celebren festes alternatives i concentracions socials massives per a preservar la salut de tots el veïnat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari