Onda reuneix les forces socials, econòmiques i polítiques per a consensuar noves propostes davant la crisi del Covid-19

Onda reuneix les forces socials, econòmiques i polítiques per a consensuar noves propostes davant la crisi del Covid-19
19/01/2021 -

Davant el preocupant augment de casos positius per Covid-19 a Onda, l’alcaldessa, Carmina Ballester, ha reunit de nou les forces socials, econòmiques i polítiques per a rendir comptes sobre les mesures dutes a terme durant l’any passat i, alhora, consensuar noves propostes per a fer front a la crisi.

Així, la primera edil ha explicat, per exemple, que s’ha activat una línia de 50.000 euros per a ajudar a apagar la factura de subministraments com la llum i el gas, en plena pujada de la tarifa de l’electricitat, a aquelles famílies que el precisen per a no passar fred durant l’hivern. Ballester també ha recalcat la revalidació del Pla Supera durant 2021 per a aquells establiments que han hagut de tancar per motius de la pandèmia, als quals l’Ajuntament ajuda a pagar les despeses amb 1.000 euros.

En la mateixa línia, l’alcaldessa ha anunciat la posada en marxa del bo comerç amb el que els onders es beneficiaran de descomptes en les seues compres en els establiments locals. Així, des de l’equip de govern ja s’està treballant en les bases que regularan aquesta iniciativa i que suposarà una injecció directa de 250.000 euros en els comerços adherits, que es multiplicarà amb l’aportació dels veïns.

“La pandèmia continua avançant i hem de continuar treballant junts per combatre-la des de la suma de forces. Volem demostrar, una vegada més, que la política del diàleg i consens és més útil que qualsevol altra. Una política en la qual els onders estiguen en el centre i en la qual aparquem diferències per a construir entre tots una ciutat de la qual sentir-nos més orgullosos”, ha destacat Carmina Ballester.

Supressió taxa de terrasses

A més de les 33 mesures consensuades en el primer document del Pacte Tots per Onda, que es poden consultar en la pàgina web municipal www.onda.es, el govern municipal ha suprimit la taxa de terrasses durant 2021 amb la finalitat d’ajudar al sector hostaler local.

Les 14 entitats que formen part del Pacte són ASCER, ASHOTUR, Cambra de Comerç, CEEI, HosturiOnda, Càritas, Onda Centre Comercial, Cooperativa Agrícola, Caixa Rural, Creu Roja Espanyola, Associació Quisqueya Onda i els tres grups polítics municipals de l’Ajuntament.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari