Onda reuneix els principals referents en educació en les V Jornades formatives dirigides a docents i pares

Un total de 250 participants continuaran en línia les xarrades i tallers de Mar Romera, Cristina Gutiérrez i Francesco Tonucci

Onda reuneix els principals referents en educació en les V Jornades formatives dirigides a docents i pares
22/04/2021 -

Un total de 250 docents inscrits, pares i mares participen, des de hui i fins al dissabte, en les V Jornades formatives que organitza l’àrea d’Educació de l’Ajuntament d’Onda i en les quals es donen cita els principals referents en matèria educativa del moment, com són Mar Romera, Cristina Gutiérrez o Francesco Tonucci.

L’objectiu d’aquesta iniciativa, organitzat en col·laboració del CEFIRE, organisme que ofereix formació al professorat, i de l’Institut Nacional de Ciberseguretat INCIBE, és compartir experiències i coneixements i posar recursos en comú entre escoles, famílies i administracions públiques per a millorar la qualitat educativa dels alumnes i alumnes onders.

A causa de la pandèmia, el programa s’ha adaptat al format en línia per a no renunciar a una cosa tan important i tan demandat cada any per la comunitat educativa com són aquestes jornades, que també inclouen una divertida Scape Room, dirigit per l’empresa CRIPTHOS i un dinàmic taller sota el nom “Dissenya l’espai educatiu dels teus somnis”, a càrrec de Javier Oliver, on els participants hauran de cooperar entre ells i coordinar-se per a superar les successives proves de la Scape Room, mentre la resta haurà de recórrer a la imaginació per a dissenyar l’espai educatiu dels seus somnis.

“Durant la pandèmia junts hem demostrat que en qüestió d’Educació no hi ha res impossible si anem de la mà escola, famílies i administracions. Arribarem més lluny si estem connectats i aquesta és l’essència d’aquesta jornada”, ha subratllat la regidora d’Educació, Estela Badenes.Èxit de participació

La temàtica d’enguany, consensuada amb la comissió formada per docents del municipi, s’ha centrat en la pandèmia i en la difícil situació que ha viscut l’educació i tots els agents implicats, com són mestres, pares, mares i Administració Pública. D’ací el títol d’aquesta edició ‘Connectem: Escola i família en temps de pandèmia’.

Cal ressaltar que l’interés en aquesta iniciativa ha sigut majúscul, ja que han arribat a rebre’s més de 350 preinscripcions per a les 250 places oferides. Per això, a més, les jornades s’oferiran en streaming a través del canal de YouTube de l’Ajuntament d’Onda.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari