Onda reforça el servei d'atenció domiciliària per a ajudar al veïnat en quarantena per Covid-19

Onda reforça el servei d'atenció domiciliària per a ajudar al veïnat en quarantena per Covid-19
14/01/2021 -

El govern municipal d’Onda, després de l’increment de casos positius per Covid-19, ha reforçat els serveis socials que ve prestant des del mes de març de l’any passat a fi d’ajudar a aquells veïns que hagen de guardar quarantena obligatòria.

Així, a través dels telèfons 666 042 720 i 666 044 078 els onders que han donat positiu per Covid-19 o estan en quarantena per contacte directe amb algun positiu poden sol·licitar la compra d’aliments, medicaments o qualsevol altre producte de primera necessitat. L’empresa contractada per l’Ajuntament s’encarregarà de la compra i de portar-li’l a casa.

En aquesta mateixa línia, durant els pròxims dies els responsables d’aquest servei s’encarregaran de contactar amb totes les persones que van sol·licitar ajuda durant el primer confinament per a comprovar el seu estat de salut i, de la mateixa forma, preguntar si necessiten alguna cosa.

Una altra de les mesures que s’han reforçat és l’acompanyament emocional en la soledat de persones majors que no requereixen la dependència física fins i tot sent majors, però sí que se senten soles o aïllades a través de crides o visites domiciliàries.

L’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, res més rebre les últimes dades de Salut Pública sobre la preocupant situació per Covid-19 a Onda, va donar instruccions directes als responsables de serveis socials municipals per a reforçar tots els programes.

“No permetrem que cap veí es quede desatés davant aquesta crisi sanitària que junts superarem. L’Ajuntament estarà sempre al seu costat, com hem estat, tendint la nostra mà en tot allò que puguem ser útils i en aquelles accions que puguen ajudar a frenar la pandèmia”, ha apuntat l’edil de Benestar Social, Óscar Valero.

Ajudes per a pagar la factura de la llum

D’altra banda, el govern municipal també ha activat una partida de 50.000 euros per a ajudar a pagar els subministraments bàsics de l’habitatge, com l’electricitat o el gas, a aquells veïns que el necessiten.

D’aquesta manera, a través dels Serveis Socials municipals els onders poden sol·licitar aquestes ajudes dotades amb fins a 380 euros mensuals. Es podran acollir a aquesta convocatòria aquelles famílies que reunisquen els criteris de les bases, que es poden consultar en la web www.onda.es, i es prioritzaran les composicions familiars nombroses, amb membres en situació de desocupació així com la precarietat dels habitatges.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari