Onda trau a licitació la construcció d'un nou ecoparc en el polígon industrial Sud-13

Las obras tienen un presupuesto de 70.000 euros para dotar al municipio de otro punto de recogida selectiva de residuos

Onda trau a licitació la construcció d'un nou ecoparc en el polígon industrial Sud-13
17/07/2022 -

Onda sumarà un nou ecoparc en el polígon industrial Sud-13. L’Ajuntament ha tret a licitació el projecte, amb un pressupost base de 70.247,94 euros, que ajudarà als onders a poder reciclar els residus de manera selectiva i responsable amb el medi ambient.

En aquest nou espai es recolliran residus banals, voluminosos i tòxics. Així, l’ecoparc comptarà amb contenidors i recipients per a tota classe de residus i abocaments. A més, s’instal·laran quatre contenidors per a residus vegetals, de construcció i demolició, ferralla i voluminosos.

Finalment, tindrà múltiples depòsits per a residus perillosos com a aparells elèctrics i electrònics, ordenadors, electrodomèstics de línia marró (imatge i so), electrodomèstics de línia blanca (refrigeració i rentada), bateries, piles estàndard, radiografies, piles de botó, oli mineral, tubs fluorescents, llums compactes i altres tipus de residus tòxics i perillosos d’origen domèstic.

En aquest sentit, el regidor d’Ordenació del Territori, Juan López, ha assenyalat: “continuarem apostant per iniciatives que ajuden a la recollida selectiva de residus”. “Amb aquest nou espai ajudem a reduir els abocaments incontrolats i evitem que aquests residus afecten el nostre entorn”, ha afegit López.

Les empreses interessades a dur a terme aquest projecte tindran de termini fins al dissabte 30 de juliol per a presentar les seues ofertes a través del portal de contractació pública.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari