Onda trau a licitació la reurbanització de la Plaça Corts Valencianes per 160.000 euros

L’Ajuntament instal·larà una nova zona infantil i millorarà l’accessibilitat

Onda trau a licitació la reurbanització de la Plaça Corts Valencianes per 160.000 euros
03/04/2022 -

Després de recaptar les peticions dels veïns en una ambiciosa campanya de pressupostos participatius, l’Ajuntament d’Onda ha tret a licitació, en el portal de contractació, el projecte de reurbanització de la plaça Corts Valencianes. Les empreses interessades tenen de termini fins al 25 d’abril per a presentar les seues propostes amb un pressupost base de licitació de 160.000 euros.

Cal destacar que l’equip de govern municipal es va reunir amb els veïns per a escoltar i tindre en compte la veu dels qui utilitzen aquest espai diàriament. Entre les propostes recollides del veïnat destacava la instal·lació de més mobiliari urbà, una zona de jocs infantils i una font. A més, també van posar l’accent en la necessitat de millorar l’accessibilitat i les places d’aparcament.

En aquesta actuació, que servirà per a transformar aquest espai, es preservaran dos símbols característics de la plaça com són l’olivera centenària i l’estàtua del Rei Jaume I, es reposaran els bancs i papereres; i s’instal·larà un nou enllumenat ambiental.

“Aquesta remodelació millorarà l’entorn i la vida dels veïns de la plaça Corts Valencianes. Volem seguir amb la nostra política de fomentar la participació ciutadana amb la qual podem construir una ciutat millor i amb més qualitat de vida”, ha destacat l’alcaldessa, Carmina Ballester.

Pressupostos participatius

El consistori va recollir més d’un centenar de suggeriments dels onders a través de la campanya de pressupostos participatius ‘Millorem Onda’, escoltant així les peticions i suggeriments dels veïns. L’Ajuntament també ha inclòs, en els comptes anuals, les propostes dels barris recollides en la campanya ‘Onda barri a barri’.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari