Onda es prepara per a la possible volta dels actes taurins en el seu Fira 2021

Onda es prepara per a la possible volta dels actes taurins en el seu Fira 2021
17/09/2021 -

A poc més d’un mes de celebrar la Fira d’Onda 2021, l’Ajuntament ha reunit a tot el sector taurí de la ciutat, associacions i penyes, per a conéixer les opinions i coordinar i consensuar la celebració dels festejos, a més d’informar de la normativa vigent i protocols anticovid que s’hauran de complir. Tot això a costa que la Generalitat Valenciana publique el nou reglament per als bous al carrer, que permetria la celebració tant de tancaments com de proves, soltes i embolades pels carrers.

La tinenta d’alcalde i regidor de Cultura i Festes, Maria Prades, va liderar la reunió en la qual va atendre els dubtes dels representants taurins i va explicar que “Onda està preparada, en el mateix moment en què la Generalitat ens deixe, per a recuperar el bou al carrer i els nostres tancaments. Creiem que ara que la situació sanitària ha millorat és hora de tornar a traure el bou al carrer, perquè és l’essència de les nostres festes, i donarem exemple complint totes les mesures preventives”.

Així mateix, Prades també va fer esment a la situació especial d’aquesta Fira i va demanar “comprensió i col·laboració perquè entre tots fem les millors festes possibles, des de la responsabilitat i sentit comú”.

Sorteig de cadafals

D’altra banda, ja s’ha obert el termini de sol·licitud per a la participació en el sorteig de cadafals. Les penyes tenen fins al pròxim 29 setembre per a realitzar la sol·licitud via telemàtica, on hauran d’incloure l’assegurança de responsabilitat civil exigit.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari