Onda es bolca amb el poble ucraïnés amb l'enviament d'una trentena de caixes de material sanitari

L’Ajuntament d’Onda i Càritas envien material sanitari a la frontera de Polònia amb Ucraïna

Onda es bolca amb el poble ucraïnés amb l'enviament d'una trentena de caixes de material sanitari
19/03/2022 -

Polònia amb Ucraïna des del magatzem organitzat en la parròquia del Col·legi Verge del Carmen. L’ajuda sanitària anirà destinada a les persones afectades pel conflicte bèl·lic a Ucraïna gràcies al conveni amb l’empresa ondera Monopole Ceràmica.

El tinent d’alcalde i responsable de Seguretat Ciutadana i Serveis Socials, Óscar Valero, ha volgut agrair al poble onder per la seua solidaritat i ha assenyalat que “La crisi humanitària que assota Ucraïna provocada per la guerra és una cosa que ens afecta a tots. És per això que aquest govern i tots els onders hem mostrat, una vegada més, el nostre costat més solidari amb el poble ucraïnés aportant material sanitari, perquè els valors humans són prioritaris”.

Els onders podran continuar realitzant aportacions de material sanitari en els punts de recollida habilitats per l’Ajuntament a la Casa de la Cultura, parròquia Verge del Carmen, església de l’Asunción, parròquia Sant Bartolomé i en Espai amb Cor (Botiga Càritas).

Ajuda a refugiats ucraïnesos

L’Ajuntament va constituir una Comissió de Treball d’ajuda a refugiats ucraïnesos amb l’objectiu d’estar preparats en cas de l’arribada de famílies que requerisquen d’ajuda humanitària i disposar de menjar i un sostre per a dormir.

Així, el govern municipal va reunir la Policia Local, a les responsables de les àrees d’Educació, Ciutat Saludable i Serveis Socials, així com a representants d’associacions de voluntariat de la ciutat, amb l’objectiu de conjuminar recursos i coordinar el protocol d’actuació.

Atenció psicològica

A més, l’Ajuntament d’Onda ofereix un servei gratuït d’atenció psicològica a tots els veïns que tinguen algun familiar a Ucraïna o estiguen passant una situació d’incertesa davant el conflicte. Les persones interessades poden telefonar al 666 042 720.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari