Onda reforça el servei de formació a demanda de les empreses amb nous cursos professionals

Onda reforça el servei de formació a demanda de les empreses amb nous cursos professionals
22/02/2024 -

L’agenda d’ocupació Onda Inserida reafirma el seu compromís amb el desenvolupament empresarial i la formació dels seus veïns mitjançant l’organització d’un nou curs especialitzat. Sota el títol de ‘Maneig Segur de Plataforma Elevadora’, la formació està programada per als dies 14 i 15 de març en les instal·lacions del Centre de Formació en Monteblanco, situat en Carrer Major 32.

L’objectiu principal d’aquest curs és capacitar a operaris sense experiència en el correcte maneig de Plataformes Elevadores per a la Manipulació de Persones (PEMP). El programa s’enfocarà a proporcionar un alt contingut pràctic que aborde les nocions bàsiques per a la utilització segura i efectiva de la màquina, posant l’accent en la seguretat, el maneig adequat i la correcta col·locació i ajust dels equips de protecció individual necessaris.

El curs, amb una capacitat limitada per a 12 alumnes, es durà a terme durant un total de 10 hores, distribuïdes en 4 hores teòriques i 6 hores pràctiques. La part teòrica es desenvoluparà el 14 de març de 8.00 a 12.00 hores, mentre que la formació pràctica tindrà lloc el 15 de març de 8.00 a 14.00 hores.

En aquesta línia, el regidor d’Ocupació i Emprenedoria, Vicent Bou, ha destacat que “aquest curs representa una valuosa oportunitat per a adquirir coneixements essencials i habilitats pràctiques en el maneig segur de plataformes elevadores”. “Continuem treballant en la nostra aposta per contribuir al creixement professional dels nostres veïns, el desenvolupament empresarial i la seguretat laboral a Onda”, ha afegit.

Inscripcions

Les inscripcions per al curs estaran obertes des del 20 de febrer fins al 13 de març. Els interessats poden registrar-se a través del formulari disponible en el portal d’Onda Inserida en el següent enllaç: https://docs.google.com/forms/d/e/1faipqlsfmxz8hc6roopjcfvj419nytcukp4215zcmsenilqmty_rhjw/viewform

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari