Onda inclou 70 propostes veïnals en el Pressupost 2021 a través de la campanya participativa 'Millorem Onda'

L’alcaldessa atén les demandes i respon personalment a tots els veïns que han sumat idees i suggeriments

Onda inclou 70 propostes veïnals en el Pressupost 2021 a través de la campanya participativa 'Millorem Onda'
14/11/2020 -

El Pressupost 2021 de l’Ajuntament d’Onda inclou 70 propostes de millora i suggeriments que han fet arribar els ciutadans a través de la campanya participativa ‘Millorem Onda’. Així, el govern municipal es compromet a dur a terme aquelles mesures i actuacions que els veïns han proposat per a millorar els seus barris.

Entre les idees més demandades destaquen la millora de l’accessibilitat en algunes zones de la ciutat; l’augment de contenidors de reciclatge; la millora de la il·luminació; la millora del servei de neteja i poda; el reforç de la seguretat en alguns barris; la instal·lació de més mobiliari urbà; o la creació de nous parcs infantils.

Per a complir amb aquestes peticions, l’Ajuntament, d’una banda, ha multiplicat per quatre la partida destinada a la renovació i millora del mobiliari urbà. Per un altre, ha introduït una partida de 200.000 euros per a millorar l’accessibilitat als carrers i també puja la partida per al manteniment de les vies públiques.

A més, ja s’està duent a terme el procés participatiu sobre el Pla Local de Gestió de Residus per a escoltar tots aquests suggeriments de millora i dur-les a terme en el curt termini. Quant a la seguretat, durant l’any vinent s’augmentarà el nombre de policies en la plantilla per a poder reforçar el servei en totes les zones d’Onda. Respecte a la neteja i poda, l’equip de govern es compromet a treballar de la mà de l’empresa que presta el servei perquè millore la labor en els punts assenyalats pels ciutadans.

Totes aquestes demandes han estat ateses personalment per l’alcaldessa, Carmina Ballester, qui ha respost per carta a tots els veïns que han mostrat el seu compromís per millorar Onda.

Per part seua, el regidor d’Innovació Pública, Vicent Bou, ha assenyalat que “des de l’equip de govern estem convençuts que la participació és fonamental per a millorar entre tots Onda i la qualitat de vida dels nostres veïns”.

Onda 2030

En paral·lel, l’Ajuntament també ha posat en marxa el Pla d’Acció ‘Onda 2030’ que contempla sessions participatives multisectorials en les quals més de 80 ciutadans, entre ells representants municipals, tècnics, empresaris, associacions i entitats locals, compartiran les seues idees i opinions sobre aspectes humans, ambientals, econòmics, socials, tecnològics, culturals, esportius, polítics i institucionals.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari