'Onda amb els seus artistes', una campanya per a fomentar el talent local

L’Ajuntament valora l’obra de pintors, poetes, cantants, actrius, dissenyadors, ceramistes, músics o escriptors

'Onda amb els seus artistes', una campanya per a fomentar el talent local
19/08/2021 -

L’Ajuntament d’Onda, en la seua aposta per promoure la cultura i el talent local, ha llançat una campanya de suport als artistes onders en la qual es visibilitza i valora la seua obra. Així, cada dijous des de les xarxes socials del consistori es publica un nou lliurament d”Onda amb els seus artistes’.

En aquest original format es dona a conéixer la trajectòria, formació, referents, obra i plans de futur de cada artista, acompanyat per fotografies o vídeos. De moment ja s’ha promocionat a la cantant Sara Sal, el pintor Vicente Prada de Conflent, el dramaturg, autor i poeta Albert Bellés i, hui mateix, el músic Óscar Gómez. Per a les pròximes dates està previst que participen altres pintors, cantants, actrius, dissenyadors, ceramistes, músics o escriptors.

Aquesta iniciativa ha tingut molt bon acolliment entre els veïns, ja que les publicacions sumen infinitat de compartits, likes i comentaris per tots els canals. A més, la idea també ha tingut una gran resposta entre els protagonistes, ja que són molts els que han volgut formar part d’aquest projecte interactiu.

Sobre aquest tema, l’alcaldessa, Carmina Ballester, ha ressaltat que “Onda és bressol d’artistes i de talent que hem de donar a conéixer per a mantenir amb orgull el batec cultural que defineix a la nostra ciutat i que ens dona vida”.

Exposicions locals

En paral·lel, el govern municipal segueix amb el cicle d’exposicions a la Casa de la Cultura dedicat a artistes locals, els quals tenen l’oportunitat d’exposar les seues obres i col·leccions de manera gratuïta en un espai municipal.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari