Onda suma 1,7 milions de fons propis en ajudes als autònoms i plans per a incentivar l'economia local

Onda suma 1,7 milions de fons propis en ajudes als autònoms i plans per a incentivar l'economia local
26/01/2021 -

Des que es va decretar l’estat d’alarma davant la pandèmia per Covid-19 l’Ajuntament d’Onda ha disposat un total d’1.734.489 euros en línies d’ajudes per als autònoms, comerciants i hostalers així com en plans per a incentivar l’economia local.

Aquestes xifres constaten que l’Ajuntament multiplica per quatre la inversió que la Generalitat té previst destinar a Onda, a través del Pla Resistir, per a reactivar l’hostaleria i comerç. “A Onda no escatimarem recursos i esforços per a ajudar a alçar-se als qui s’han quedat sense ingressos. Des del primer dia estem donant ajudes als onders que el necessiten i així continuarem fent-ho”, ha apuntat l’alcaldessa Carmina Ballester.

En el desglossament, un milió d’euros correspon al Pla d’Impuls als autònoms, sufragat 100% pel consistori, del qual s’han beneficiat 480 petits i mitjans empresaris locals que van haver de tancar els seus negocis o bé els van mantenir oberts amb una gran reducció de la facturació. D’altra banda, l’equip de govern de Carmina Ballester reeditarà el Pla Supera destinat a aquells establiments públics que han hagut de tancar per quarantena, dotat amb 150.000 euros per a 2021.

El bo comerç és una altra de les mesures que Onda posarà en marxa enguany, amb un pressupost de 250.000 euros, i sota l’objectiu de fomentar les compres en els comerços d’Onda a través de vals descompte que pagarà l’Ajuntament als veïns.

Quant a les campanyes de foment del comerç i l’hostaleria local, al costat del desenvolupament de l’aplicació mòbil Onda Shopping i altres serveis posats en marxa com el de la digitalització de les cartes dels bars i restaurants, el govern municipal porta invertits 160.000 euros.

Finalment, el consistori ha renovat els convenis de col·laboració anuals amb la patronal de l’hostaleria a la província, Ashotur, i amb l’associació de comerciants local Onda Centre Comercial per valor de 44.000 euros.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari