Onda sumarà noves zones de jocs i exercici a l'aire lliure al parc de la Panderola

Onda sumarà noves zones de jocs i exercici a l'aire lliure al parc de la Panderola
17/03/2023 -

El parc de la Panderola d’Onda comptarà amb noves zones d’exercici a l’aire lliure i de jocs per a xiquets. L’Ajuntament ha presentat la reforma, que també inclou un canvi d’il·luminació per lluminàries LED més eficients i rampes per a garantir l’accessibilitat.

Aquest projecte, valorat en una mica més de 117.000 euros, fomentarà la vida sana amb la col·locació de màquines biosaludables dissenyades per a fer esport a l’aire lliure. A més, hi haurà noves zones de jocs, mitjançant la instal·lació un tobogan i una eruga i el repintat del paviment amb jocs tradicionals.

També es tindrà en compte l’accessibilitat de tots els veïns construint rampes i baranes en les entrades al nou espai. Tota la zona tindrà un nou clos i lluminàries LED menys contaminants i més eficients.

Sobre aquest tema, l’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, ha assenyalat: “Aquesta remodelació fa més atractiu si cap al parc de la Panderola, ja que uneix vida sana i espais per a xiquets”. “Sabem que aquest espai verd és un dels més utilitzats pels veïns, així que segur que aquesta ampliació és benvinguda per tots”, ha manifestat.

Agenda 2030

Aquesta actuació té en compte el compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Agenda 2030. En concret, la instal·lació de nous fanals amb tecnologia LED són més eficients i menys contaminants. A més, les rampes d’accés i la instal·lació de màquines d’exercici tenen en compte la innovació i fomenten un estil de vida propi d’una ciutat saludable.

Més novetats

Aquesta setmana també s’ha anunciat la instal·lació de màquines biosaludables, jocs infantils i una pèrgola al costat del Local Social i Veïnal del barri del Tosalet, un espai molt utilitzat pels veïns de la zona.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari