Onda suma oportunitats laborals i reforça la seua plantilla per als mesos d'estiu amb 15 professionals

L’Ajuntament inverteix més de 100.000 euros per a contractar durant tres mesos a onderes desocupats

Onda suma oportunitats laborals i reforça la seua plantilla per als mesos d'estiu amb 15 professionals
01/07/2022 -

L’Ajuntament d’Onda ha incorporat aquest matí a 15 onderes que es trobaven en situació de desocupació per a reforçar els serveis municipals durant els mesos d’estiu, de juliol a setembre. Es tracta d’una important aposta per a dotar de noves oportunitat professionals, millorar la seua ocupabilitat i formar a onders.

Així doncs, aquest Pla d’Ocupació suposa una inversió municipal de 105.887 euros, dels quals 8.889 euros són subvencionats per la Diputació de Castelló.

Les persones incorporades faran el seu treball en diferents dependències municipals, entre elles una tindrà el seu lloc en l’àrea d’Esports, dos més en l’àrea de Comerç i Turisme, dos en l’àrea de Comunicació, quatre en l’àrea de Joventut i Biblioteques i, finalment, sis persones en la Brigada Municipal.

Sobre aquest tema, el tinent d’alcalde de l’Àrea de Recursos Humans, Joventut, Innovació i Biblioteques ha recalcat la necessitat d’apostar per programes en els quals es fomente l’ocupabilitat dels onderes: “El nostre objectiu és facilitar la inserció dels veïns i veïnes d’Onda, i aquests programes contribueixen a aportar experiència laboral i augmenten la seguretat dels participants, la qual cosa es tradueix en majors oportunitats laborals per a les persones becades”.

Beques discapacitat

En paral·lel, l’Ajuntament d’Onda també ha incorporat a 15 nous empleats i empleades a la seua plantilla a través de beques de formació i pràctiques, l’activitat de les quals s’exerceix en els diferents edificis municipals. Així doncs, a través d’aquestes ajudes, col·lectius en risc d’exclusió social, com són les persones amb discapacitat o víctimes de violència de gènere, tenen l’oportunitat de formar-se i obrir-se camí en el món laboral.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari