Onda suma les propostes dels seus veïns i veïnes en la remodelació de la plaça Corts Valencianes

Onda suma les propostes dels seus veïns i veïnes en la remodelació de la plaça Corts Valencianes
22/06/2021 -

Els regidors del govern municipal d’Onda van tornar a baixar al carrer, llibreta en mà, per a explicar als veïns el projecte de remodelació de la plaça Corts Valencianes i, així mateix, recaptar idees i suggeriments a incloure en la nova obra que s’escometrà durant aquest any. Aquesta actuació va ser recollida per l’Ajuntament a través de la campanya de pressupostos participatius i, per això, ha inclòs una partida específica per a escometre la inversió enguany.

Entre les propostes recollides pel veïnat destaquen la instal·lació de més mobiliari urbà, d’una zona de jocs infantils i d’una font. A més, també van incidir en la necessitat de millorar l’accessibilitat i millorar les places d’aparcament. L’olivera centenària i l’estàtua del Rei Jaume I es preservaran.

“Aquesta remodelació no tindria sentit sense tindre en compte la veu dels qui usen aquest espai diàriament, els veïns i veïnes. Per això, seguim amb la nostra política de fomentar la participació ciutadana per a construir una ciutat millor i amb més qualitat de vida”, ha apuntat el regidor de Participació Ciutadana, Vicent Bou.

Pressupostos participatius

Cal recordar que el consistori va recollir més d’un centenar de suggeriments dels onders a través de la campanya de pressupostos participatius ‘Millorem Onda’ i, d’altra banda, les aportacions de les entitats socials i econòmiques locals i provincials a través del pacte ‘Tots per Onda’. També es van incloure en els comptes anuals les propostes dels barris recollides en la campanya ‘Onda barri a barri’ i les aportacions dels grups de l’oposició a qui també es va donar veu.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari