Onda Talks reunirà sis experts en intel·ligència emocional per a ajudar a potenciar la salut mental

Pastor: “L’objectiu és ajudar a reforçar la salut mental de la societat a través dels consells dels experts”

Onda Talks reunirà sis experts en intel·ligència emocional per a ajudar a potenciar la salut mental
22/05/2022 -

Onda inaugurarà el cicle ‘Onda Inspira’ divendres que ve, 3 de juny, en La Cassola amb ‘Onda Talks’. Aquest esdeveniment, en col·laboració amb l’Associació Nacional d’Intel·ligència Emocional (ASNIE), és el segon any consecutiu que es realitza, a causa del gran acolliment per part del públic. En ell, sis experts en intel·ligència emocional oferiran les seues millors eines per a fomentar la motivació i l’actitud positiva entre els onders.

‘Avantatges i desavantatges de tindre cervell’, ‘Podem utilitzar les emocions al nostre favor?’, ‘Els xiquets sí que importen’ o ‘Per a ensenyar, cal emocionar’, seran alguns dels títols de les conferències.

“Volem aportar als onders les claus que els puguen ajudar a afrontar millor els problemes i les situacions. A través d’aquestes dinàmiques, tan necessàries hui dia, volem potenciar la salut mental entre la població, i no hi ha millor forma que amb els consells d’aquests experts”, ha manifestat el regidor de Ciutat Saludable i Sostenible, Paco Pastor.

La dinàmica de conferències, ‘Onda Talks’, és gratuïta, no obstant això, tota aquella persona interessada a assistir, haurà de reservar plaça en www.asnie.org.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari