Onda inicia la temporada estival amb una variada oferta d'activitats turístiques i culturals

Onda inicia la temporada estival amb una variada oferta d'activitats turístiques i culturals
07/06/2023 -

Onda comença la temporada turística estiuenca oferint les seues visites guiades més especials. L’oferta de recursos i activitats dissenyada per la Regidoria de Turisme uneix diversió i aprenentatge, mostrant el patrimoni onder mitjançant tallers, teatre i humor i buscant la implicació dels visitants.

Així, les visites teatralitzades tornen el dia 10 de juny a les 19.30 h. En elles, dos personatges abillats amb les robes típiques de l’època medieval mostren el Castell de les 300 Torres i el centre històric fent riure als visitants.

El 18 de juny a les 12.00 h. hi haurà una nova edició d”Arqueologia en família’. Aquesta activitat està dividida en dues parts: un taller en el qual els més xicotets busquen fòssils i una visita guiada pel Castell per als adults.

D’altra banda, el 25 de juny a les 12.00 h. tindrà lloc una nova visita guiada a la Cova de l’Algepsar, un refugi usat pels ondenses durant la Guerra Civil que està situat als peus del Castell.

Sobre aquest tema, la tinenta d’alcalde de l’àrea de Turisme, María Baila, ha declarat: “La nostra intenció és que el visitant passe una estona agradable i aprenga sobre Onda mentre es diverteix”. “Estem treballant per a tindre un estiu ple d’activitats per al turista”, ha afegit.

Cal recordar que hi ha més dates per a les visites teatralitzades, un dels recursos preferits dels visitants. El 8 i el 23 de juliol i el 4 i el 19 d’agost, els divertits personatges tornaran a eixir com a amfitrions dels monuments de la ciutat. Totes les visites seran a les 19.30 h.

Formes de contacte

Per a reservar plaça en aquestes activitats és necessari fer-ho prèviament mitjançant el telèfon de contacte de l’Oficina de Turisme, 964 602 855, o el correu electrònic onda@touristinfo.net.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari