Onda treballa a recuperar el servei de renovació del DNI perquè els veïns no hagen de desplaçar-se a Castelló

Albalat: “Continuem treballant a ser útils als nostres veïns i acostar-los els serveis de l’administració”

Onda treballa a recuperar el servei de renovació del DNI perquè els veïns no hagen de desplaçar-se a Castelló
19/02/2021 -

L’Ajuntament d’Onda està treballant en la recuperació del servei d’expedició i renovació del DNI en la pròpia localitat, de manera periòdica, amb la finalitat d’evitar als veïns el desplaçament fins a Castelló per a realitzar aquest tràmit. Així, el govern municipal ja ha habilitat en la web www.onda.es un formulari perquè tots els interessats que precisen de renovar o expedir per primera vegada el carnet puguen inscriure’s. També poden fer-ho telefonant al 964 600 050.

Després, l’Ajuntament s’encarregarà de traslladar totes les peticions a la Policia Nacional i, en cas que accepten prestar el servei itinerant, es dirà als veïns per a concertar data i hora en el municipi. El govern municipal posa a la disposició de la Policia les dependències de la Casa de la Cultura perquè puguen instal·lar-se els dies que proposen i citar allí als veïns.

Cal recordar que aquest servei ja es va posar en marxa des del 2012 al 2015, quan es va deixar de prestar amb el canvi de govern municipal. Ara, ateses les demandes dels veïns, l’Ajuntament està duent a terme les gestions oportunes per a recuperar-lo.

Sobre aquest tema, l’edil de Recursos Humans i Seguretat Ciutadana, Elena Albalat, ha apuntat que “igual que vam fer durant la nostra anterior etapa de govern, i que després el quadripartit va eliminar, volem recuperar aquest servei fonamental i tan sol·licitat pels onders amb la finalitat d’evitar desplaçaments i agilitar aquest tràmit que per a molts suposa perdre un matí de treball. Continuem treballant a ser útils als nostres veïns i acostar-los els serveis de l’administració”.

Documentació

Per a aquest tràmit, la documentació que ha d’aportar cada onder és l’actual DNI, una fotografia actual grandària carnet i, si hi ha canvis de domicili, un certificat d’empadronament amb la nova adreça. Si es tracta d’expedir per primera vegada, a més, s’ha de facilitar un certificat de naixement del Registre corresponent.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari