Onda portarà als referents mundials en educació Francesco Tonucci i Mar Romera

Onda portarà als referents mundials en educació Francesco Tonucci i Mar Romera
12/02/2022 -

Onda ha clausurat aquest matí les VI Jornades formatives amb dos ponents d’excepció: els referents en educació i salut emocional Cessar Bona i Coni La Grotteria. Més de 250 docents, mares i pares han participat durant aquests tres dies en les conferències i tallers que ha organitzat l’Ajuntament d’Onda, en col·laboració amb el CEFIRE, on han pogut aprendre i reflexionar sobre l’àmbit educatiu.

Però l’aposta del govern municipal per l’educació i per la formació de la comunitat educativa no acaba ací, ja que la regidora d’Educació i Formació, Estela Badenes, ha anunciat en la clausura de les jornades que durant les pròximes Onda comptarà amb la visita, si la situació sanitària ho permet, de dos referents mundials en l’àmbit de l’educació com són Francesco Tonucci i Mar Romera. Aquest esdeveniment implicarà la corporació municipal i als centres educatius per a posar en marxa el projecte ‘Onda, ciutat dels xiquets’. Així mateix, també es programarà una ponència dirigida al públic en general.

“L’educació és el pilar fonamental d’aquesta societat i els xiquets són el nostre principal aval de futur. Per això des de l’Ajuntament fem un esforç per portar als millors experts en aquest àmbit a nivell internacional, perquè ens preocupa que els nostres fills puguen créixer en un lloc millor, envoltats de valors i oportunitats”, ha destacat Badenes.

Francesco Tonucci

Francesco Tonucci és un pensador, psicopedagog i dibuixant italià. És autor de nombrosos llibres sobre el paper dels xiquets en l’ecosistema urbà i d’articles en revistes italianes i estrangeres. Destaca l’obra ‘La ciutat dels xiquets’ en la qual aconsella que les ciutats siguen estructurades i creades pensant en els xiquets.

Per part seua, Mar Romera és mestra, llicenciada en pedagogia i en psicopedagogia, especialista en intel·ligència emocional, autora de diversos llibres sobre l’escola, la infància i la didàctica activa, presidenta de l’Associació Pedagògica Francesco Tonucci i autora del model pedagògic «Educar amb tres Cs: Capacitats, Competències i Cor». Coneix de primera mà totes les etapes de l’aprenentatge, ja que ha treballat en l’ensenyament infantil, primària i secundària, però també en educació especial i formació professional, i ha sigut professora universitària. És autora dels llibres La família, la primera escola de les emocions (2017), L’escola que vull (2019) i Educar sense receptes (2022).

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari