Onda tramita 500 ajudes econòmiques per a veïns sense recursos i famílies monoparentals

Valero: “Ajudar a tots aquells veïns que ho necessiten és la nostra prioritat”

Onda tramita 500 ajudes econòmiques per a veïns sense recursos i famílies monoparentals
22/08/2020 -

L’Ajuntament d’Onda ha tramitat 500 ajudes econòmiques per a veïns sense recursos i famílies monoparentals des de l’inici de la crisi sanitària fins hui. De fet, 340 ajudes valorades en 67.315 euros van ser donades des de l’inici de l’Estat d’alarma fins a la seua fi, i des de juny fins hui s’han donat 65 ajudes d’emergència social valorades en 31.500 euros i 11 ajudes per a famílies monoparentals de 4.195 euros.
Així, l’àrea de Serveis Socials capitanejada per Óscar Valero, regidor de Benestar Social i Famílies reforça durant la temporada estival les ajudes als col·lectius més vulnerables. El govern municipal compleix així amb el seu compromís, ratificat en el Pacte Tots per Onda, de reforçar la cobertura dels serveis socials durant la pandèmia i ampliar les ajudes a altres col·lectius fins ara oblidats, com les famílies monoparentals i celíacs.
“Ajudar a tots aquells veïns que ho necessiten és la nostra prioritat”, ha destacat Valero.
Cal recordar que la informació d’aquestes ajudes està disponible en la web de l’ajuntament entrant en àrees municipals, en l’apartat de política social, i es poden continuar sol·licitant durant tot l’any.

Ajudes celíacs

L’actual equip de govern, tal com es va comprometre, assisteix amb polítiques socials als celíacs i les seues famílies per a ajudar-los a accedir als aliments sense glútens, ja que solen ser un 300% més cars que la resta. Per a això, des del consistori s’ha treballat de la mà de l’Associació de Celíacs de la Comunitat Valenciana (ACECOVA) per a preparar les bases que regeixen aquestes ajudes.
D’aquesta manera, sis famílies ja han sol·licitat aquestes ajudes per a sufragar aliments sense glútens i tractaments mèdics, que es podran demanar durant tot l’exercici de govern municipal actual, de manera telemàtica a través del portal d’administració electrònica de l’Ajuntament (www.onda.es/carpetaciudadana) emplenant el model de sol·licitud, o bé per escrit en el registre general de l’Ajuntament situat en el servei d’atenció i tramitació (SAT). L’ajuda concedida no podrà superar el màxim de 260 euros al mes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari