Onda tramita les primeres dotze ajudes del 'Pla Supera' per als negocis que han hagut de tancar per rebrots de Covid

Onda tramita les primeres dotze ajudes del 'Pla Supera' per als negocis que han hagut de tancar per rebrots de Covid
30/10/2020 -

L’Ajuntament d’Onda ja ha tramitat les dotze primeres ajudes del Pla Supera per als establiments onders que han hagut de tancar amb motiu de rebrots del coronavirus, bé per resolució de l’autoritat sanitària competent o bé com a mesura de contenció de la propagació del virus.

Aquest programa està dotat amb una inversió total de 200.000 euros i cada beneficiari obtindrà 1.000 euros per a pagar les despeses de l’establiment per cada període de suspensió temporal de l’activitat continuat, igual o superior a 10 dies, que els afecte i es vegen obligats a tancar per comptar en la seua plantilla amb personal en situació de baixa laboral per diagnòstic positiu en COVID-19 i la necessitat de guardar la quarantena corresponent. El període contemplat per a sol·licitar les ajudes s’estipula des de l’1 de juliol, amb caràcter retroactiu, fins al 15 de desembre. Les bases es poden consultar en la web www.onda.es.

“En aquests moments difícils hem d’estar al costat dels negocis locals, ajudant-los a alçar la persiana cada dia. El comerç local és la vida d’Onda i manteniment econòmic de moltes famílies, i tenen tot el suport d’aquest govern per a superar junts aquesta crisi”, ha apuntat el regidor d’Hisenda i Ocupació, Salvador Aguilella.

Pla Impuls Autònoms

Aquesta mesura arriba per a complementar el Pla d’Impuls als Autònoms onders, dotat amb un milió d’euros, que va posar en marxa l’Ajuntament davant la crisi econòmica provocada per la Covid-19 i que hui dia ja ha pagat la totalitat en ajudes a 480 autònoms.

L’objecte de totes dues línies d’ajudes és evitar que el tancament temporal dels negocis derive en el tancament definitiu i tinga com a conseqüència la pèrdua de llocs de treball.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari